Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Hamilton πήρε τον τίτλο ή το μονοθέσιό του;

Ελλάδα 5:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Hamilton πήρε τον τίτλο ή το μονοθέσιό του;

FORMULA 1

O Hamilton πήρε τον τίτλο ή το μονοθέσιό του;

FORMULA 1

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Max Verstappen, ουσιαστικά υποβαθμίζοντας το προσωπικό στοιχείο στην κατάκτηση του φετινού τίτλου του παγκοσμίου πρωταθλητή από τον Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ο οδηγός της Red Bull Racing απέδωσε την επιτυχία του Βρετανού συναθλητή του στην εξαιρετική απόδοση του μονοθεσίου του – της Mercedes W09 EQ Power+. Και ανέφερε και μία λίστα οδηγών που θα μπορούσαν με το ίδιο μονοθέσιο να κάθονται τώρα στο θρόνο.

«Νομίζω πως ο Sebastian Vettel, o Fernando Alonso, o Daniel Ricciardo κι εγώ, θα μπορούσαμε εξίσου εύκολα να αναδειχθούμε πρωταθλητές με αυτό το μονοθέσιο. Βλέποντας τις on board λήψεις, νομίζω πως σε πολλούς αγώνες η Mercedes δεν πήγαινε καν τέρμα γκάζι», είπε ο Ολλανδός στο Formule 1.

Advertisement
Advertisement

Ο Hamilton πήρε φέτος 11 νίκες, ισάριθμες pole positions και κατέκτησε τον πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο. Μάλιστα έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε 51 εκ των 100 αγώνων της υβριδικής εποχής της Formula 1.

Πάντως ο 21χρονος παραδέχθηκε πως το να ήταν teammate του Lewis δεν θα ήταν ότι καλύτερο. Γι’ αυτό και απέρριψε σχετική πρόταση της Mercedes προτού ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Red Bull Racing.

verstappen-aus18-b640

Advertisement

«Δεν θα ήταν βολικό για την καριέρα μου σε αυτή τη φάση, να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Hamilton ή τον Vettel. Παρότι θα το έκανα χωρίς ενδοιασμούς αν δεν είχα την επιλογή να είμαι σε μία άλλη μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως μπορώ να ανακηρυχθώ παγκόσμιος πρωταθλητής και με τη Red Bull, εφόσον αποκτήσουμε το σωστό πακέτο», συμπλήρωσε, ρίχνοντας τη… μπηχτή του για τη Renault αλλά παράλληλα, εκφράζοντας ίσως κάποια ανασφάλεια για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας των υβριδικών μηχανών της Honda.