Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Brundle διατηρεί το σενάριο Hamilton-Ferrari

Ελλάδα 12:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Brundle διατηρεί το σενάριο Hamilton-Ferrari

FORMULA 1

Ο Brundle διατηρεί το σενάριο Hamilton-Ferrari

FORMULA 1

Μπορεί η ανακοίνωση της συνεργασίας της Scuderia Ferrari με τον Carlos Sainz να έβαλε θεωρητικά τέλος στα όποια σενάρια στρατολόγησης του Lewis Hamilton από την ιταλική ομάδα, υπάρχει όμως κάποιος στα paddock που δεν λέει να βγάλει αυτή τη σκέψη από το μυαλό του!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τον Martin Brundle, τον βετεράνο οδηγό της Formula 1 και νυν τηλεσχολιαστή. Ο Βρετανός λοιπόν επιμένει στο σενάριο να ντυθεί στα κόκκινα ο συμπατριώτης του, έστω κι αν αυτό υλοποιηθεί το 2022 ή το 2023.

«Αμφιβάλλω πως ο Sainz έχει δεδομένη την παρουσία του περαιτέρω της μίας σεζόν. Αν ο Toto Wolff φύγει από τη Mercedes και λόγω της παγκόσμιας πανδημίας κάνουν ένα βήμα πίσω και κάνουν περικοπές στο τμήμα της F1, τότε όλο το σκηνικό θα αλλάξει. Ίσως ο Hamilton να αναγκαστεί να εξετάσει ξανά το σενάριο της Ferrari. Εγώ στη θέση του θα το έκανα. Του έχουμε μιλήσει για το σενάριο να είναι ντυμένος στα κόκκινα, να στέκεται στο βάθρο της Μόντσα με το κοινό στα χρώματα της Ferrari. Μου απάντησε “λατρεύω το κόκκινο, το έχω στο κράνος μου, είναι το χρώμα του πάθους”, πριν επιστρέψει στη μόνιμη τοποθέτησή του που λέει “τρέχω για τη Mercedes σε όλη μου την καριέρα στην F1”. Δείτε το από εμπορικής πλευράς. Μπορεί να αποτελεί πρεσβευτή αυτής της εταιρείας για πάντα – θα είναι δύσκολο να γυρίσει την πλάτη σε αυτό», είπε ο Brundle στη Sportsmail.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια μετά τους λόγους που θα μπορούσα να οδηγήσουν σε μία τέτοια μετακίνηση-βόμβα, ο 61χρονος στάθηκε και στους λόγους που θα μπορούσαν να την αποτρέψουν. Φέρνοντας το παράδειγμα του σπουδαίου Michael Schumacher.

«Ο Michael Schumacher ήταν ένας ήρωας για τη Ferrari όταν πήγε στη Mercedes, έσπασε αυτό το σύνδεσμο με τη Ferrari και δίχως να φέρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Ο Lewis θα πρέπει να γυρίσει την πλάτη στην εταιρεία με την οποία συνεργάζεται σε όλη την επαγγελματική του καριέρα. Θα έπρεπε να σκεφτεί πολύ και πολύ προσεκτικά μία τέτοια κίνηση, απλά για το ρομάντσο του να οδηγήσει για λογαριασμό της Scuderia. Και υπάρχει και το θέμα του επιπέδου ανταγωνιστικότητας της Ferrari. Θα μπορούν να του παρέχουν ένα μονοθέσιο-νικητή ή θα καταλήξει εκνευρισμένος όπως ο Fernando Alonso ή ο Sebastian Vettel;», είπε ο Brundle.

Όλα αυτά ενώ ο Lewis είναι ήδη στα 35 του. Πάντως το συμβόλαιό του με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, αν και αναμένεται να επεκταθεί.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
To F1 Vlog επέστρεψε!

Advertisement

Νέα χρώματα με… νόημα για τη Mercedes!

Η ώρα της επιστροφής για την F1 (video)