Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Briatore επιστρέφει στην F1

Ελλάδα 7:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Briatore επιστρέφει στην F1

FORMULA 1

Ο Briatore επιστρέφει στην F1

FORMULA 1

Τα εμπορικά θέματα, οι χορηγίες, οι σχέσεις με τους διοργανωτές, θα είναι όλα στο πεδίο δράσης του πρεσβευτή της Formula 1 Flavio Briatore.

Advertisement
Advertisement

Τους τελευταίους μήνες, έγινε λόγος για πιθανή επιστροφή του71χρονου επιχειρηματία στη Formula 1, για να δώσει τη δική του οπτική.

Ο Briatore, βρέθηκε να σχολιάζει τις επιλογές συμβούλων της F1 εκτός ομάδων. Μάλιστα  τους βάφτισε ως άχρηστες φιγούρες, ενώ λέγεται πως είχε λόγο και στην επιστροφή του Jean Todt στη Ferrari.

Ο ρόλος του Briatore  στη Formula 1, θα είναι διαφορετικός από αυτόν του Team manager, αφού θα συμβάλει στην ανάπτυξη εμπορικών θεμάτων. Ο κόσμος των Grand Prix έχει διευρύνει τους ορίζοντες του προς παγκόσμιες «πόλεις-προορισμούς» που αποτελούν βιτρίνες για τον αθλητισμό. Σε αυτή τη λογική κινούνται οι προτάσεις για αγώνες στη Σιγκαπούρη, τη Τζέντα και το Μαϊάμι, ενώ ο επόμενος στόχος είναι μία διοργάνωση στο Λος Άντζελες. Η διοίκηση της F1 πιστεύει πως το όνομα του Briatore θα τους βοηθήσει να ανοίξουν αυτές οι πόρτες.

Advertisement
Advertisement

«Χαίρομαι και με τιμά που μπορώ να συνεχίσω να υποστηρίζω την εμπορική και ψυχαγωγική ανάπτυξη της F1, του αθλήματος που αγαπώ και που υπήρξε τόσο σημαντικό μέρος της επαγγελματικής μου ζωής », σχολίασε. Ο 71χρονος θέλει να δημιουργήσει ένα νέο είδος πελάτη μέσω του Paddock Club, στον οποίο θα προσφέρονται όλες οι premium υπηρεσίες. Έτσι  θα μπορέσει να δείξει τα Grand Prix σε ένα άλλο κοινό από αυτό του οπαδού στις κερκίδες.

Παράλληλα ο Briatore εξετάζει προτάσεις, μαζί με τους διοργανωτές των αγώνων ως ambassador της Formula 1, για να προσπαθήσει να κάνει καλύτερες τις σχέσεις των οργανωτών με νέους συνεργάτες , αναπτύσσοντας επίσης νέες εμπορικές και ψυχαγωγικές συνεργασίες.

Briatore_China09_above_alonso1000x600ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Pirelli: Οι γόμες για τους τρεις πρώτους αγώνες
F1 testing Μπαχρέιν: Τελευταία πρόβα
O Briatore μιλάει για την μάχη με τον Covid-19

Advertisement