Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Alonso δεν είναι πια πρεσβευτής της McLaren

Ελλάδα 19:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Alonso δεν είναι πια πρεσβευτής της McLaren

FORMULA 1

Ο Alonso δεν είναι πια πρεσβευτής της McLaren

FORMULA 1

Μπορεί ο Fernando Alonso να σύνδεσε το όνομά του με τη McLaren τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πλέον οι δύο πλευρές δεν έχουν κάποιο επίσημο δεσμό!

Advertisement
Advertisement

Η «αγάπη» με τον CEO της βρετανικής εταιρείας Zak Brown είναι δεδομένο και οι δύο πλευρές αναμένεται να κυνηγήσουν μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη νίκη στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης.

Ωστόσο, πέραν του γεγονότος πως η McLaren φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει θέση επίσημου οδηγού αν ο Ισπανός αποφασίσει να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο της Formula 1 το 2020 (της έχει βγει και με το παραπάνω το δίδυμο Carlos Sainz-Lando Norris), ολοκληρώθηκε και το συμβόλαιο που υπήρχε σε ισχύ.

Αυτό καθιστούσε τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 «πρεσβευτή» της ομάδας, θέση που περιελάμβανε την παρουσία του σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, ρόλο ειδικού συμβούλου για τους οδηγούς και τους μηχανικούς αλλά και δοκιμαστή που να βοηθά την εξέλιξη των μονοθεσίων.

Advertisement
Advertisement

Το συμβόλαιο λοιπόν των δύο πλευρών έληξε και όπως γνωστοποιήθηκε από την πλευρά της βρετανικής ομάδας, δεν θα ανανεωθεί! Την ίδια ώρα, ο Alonso παρουσιάζεται αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!