Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μουσικό σήμα από… Χόλιγουντ για τη F1

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μουσικό σήμα από… Χόλιγουντ για τη F1

FORMULA 1

Μουσικό σήμα από… Χόλιγουντ για τη F1

FORMULA 1

Το τσουνάμι αλλαγών σε ότι αφορά στο μαγικό κόσμο της Formula 1 συνεχίζεται, καθώς η Liberty Media προσπαθεί να εκσυγχρονίσει την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε κάθε τομέα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έτσι, το επόμενο βήμα αποτελεί το επίσημο μουσικό σήμα, για το οποίο επιστρατεύτηκε ένας από τους κορυφαίους συνθέτες στο Χόλιγουντ, ο Brian Tyler. Έχετε σίγουρα ακούσει δουλειά του, καθώς ανάμεσα στις ταινίες για τις οποίες έχει αναλάβει τη μουσική, είναι οι Iron Man 3, Thor: The Dark World, Avengers: Age of Ultron, Rambo, The Mummy καθώς και 5 ταινίες της σειράς Fast and The Furious .

Έχει εργαστεί και στη μικρή οθόνη ενώ σε ότι αφορά σε αθλητικά γεγονότα, ο υποψήφιος για βραβείο Emmy συνθέτης έχει συνθέσει το σήμα που χρησιμοποιεί το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN για τους αγώνες του NFL.

Advertisement
Advertisement

H επιλογή του ήρθε διά χειρός David Hill, του νέου υπεύθυνου της τηλεοπτικής κάλυψης του σπορ, ενώ το μουσικό σήμα θα χρησιμοποιείται σίγουρα για τη νέα υπηρεσία OVER THE TOP που ανακοίνωσε πρόσφατα η F1 (μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ).

Όσο για τον Tyler, ήταν παρών πέρυσι στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών που έλαβε χώρα στο Circuit of the Americas στο Ώστιν και δηλώνει μεγάλος fan του σπορ!

«Τι τιμή που είναι για μένα το γεγονός πως επιλέχθηκα για να συνθέσω το μουσικό θέμα της F1! Είναι όνειρο ζωής καθώς είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής του σπορ. Σε ευχαριστώ F1!», έγραψε στα προσωπικά του social media ο 45χρονος Αμερικανός.

Advertisement