Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 TV: Νέα τηλεοπτική πραγματικότητα για τη Formula 1!

Ελλάδα 22:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1 TV: Νέα τηλεοπτική πραγματικότητα για τη Formula 1!

FORMULA 1

F1 TV: Νέα τηλεοπτική πραγματικότητα για τη Formula 1!

FORMULA 1

H Liberty Media φέρνει την επανάσταση στην προβολή των αγώνων της F1 μέσω μιας νέας OVER THE TOP πλατφόρμας.

Advertisement
Advertisement


TAKHΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

Η ΟTT F1 TV αποτελεί σύμφωνα με την ανακοίνωση της Liberty Media τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επένδυση για την μετάβαση του σπορ στη νέα ψηφιακή εποχή.

Οι φίλαθλοι της F1 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν το αγαπημένο τους σπορ χωρίς διαφημιστικές διακοπές. Αυτό με κόστος 8 δολάρια μηνιαίως μέσω ειδικού live stream. Η εν λόγω υπηρεσία θα δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης όποιου από τους 20 οδηγούς θέλει ο τηλεθεατής από on board camera. Επίσης θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες προσωποποιημένης διαμόρφωσης της πλατφόρμας.

Advertisement
Advertisement

Θα προσφέρονται τόσο οι δοκιμές ελεύθερες και κατατακτήριες όσο και οι αγώνες σε απευθείας μετάδοση σε συνδυασμό με συνεντεύξεις Τύπου αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Επίσης οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθούν το πρωτάθλημα F2, GP3 και Porsche Supercup.

Στη πλατφόρμα του F1TV θα υπάρχουν αρχικά 4 διαφορετικές γλώσσες στη μετάδοση (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά) ενώ πιλοτικά θα είναι διαθέσιμη σε 12 χώρες. Μεταξύ αυτών οι Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ, Μεξικό, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία και σχεδόν όλη η Λατινική Αμερική. Πολύ σύντομα η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση μέσω του υπολογιστή τους, του tablet τους ή του κινητού τους τηλεφώνου. Το κόστος της συνδρομής θα κυμαίνεται από 8-12 δολάρια μηνιαίως ενώ οι ετήσιες συνδρομές θα είναι πιο συμφέρουσες. Επιπλέον θα υπάρχει και μια πιο φθηνή F1TV Access με δεδομένα, ραδιοφωνικό σχεδιασμό και εκτεταμένα highlights αμέσως μετά. Επιπλέον θα προσφέρεται πρόσβαση σε αρχειακό υλικό.

Advertisement

Τη διανομή του περιεχομένου του F1 TV παγκοσμίως ανέλαβε η Tata Communications.