Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Mercedes

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Mercedes

FORMULA 1

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Mercedes

FORMULA 1

Όσο κι αν προσπαθούν να κρατούν χαμηλά τους τόνους, στη Mercedes δεν μπορούν παρά να είναι άκρως ικανοποιημένοι από τα πρώτα δείγματα γραφής του μονοθεσίου του 2014. Η W05 ξεκίνησε θετικά και τις δοκιμές του Μπαχρέιν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ενώ σήμερα (20/2) πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο Nico Rosberg, χθες οδηγούσε ο Lewis Hamilton. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση με χρόνο 1:37.908 ενώ συμπλήρωσε 74 γύρους στο σιρκουί του Σακχίρ.

Ήταν η τέταρτη καλύτερη «συγκομιδή» που είδαμε την πρώτη ημέρα του τετραήμερου τεστ και μεταφράζεται σε 400 και πλέον χιλιόμετρα!

Advertisement
Advertisement

«Είναι πολύ θετικό που ξεκινήσαμε και τις δοκιμές του Μπαχρέιν καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα, με το μονοθέσιο μας να είναι ξανά αξιόπιστο. Ειδικά βλέποντας πόσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι. Η ομάδα μας μπορεί νιώθει πολύ υπερήφανη γι’ αυτό, μετά την πολύ σκληρή δουλειά που έχουν κάνει όλοι σε αυτή. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε σήμερα ήταν στο τέλος, με τα φρένα, όμως προλάβαμε να συμπληρώσουμε αρκετούς γύρους. Δεν στοχεύουμε ακόμα στην κορυφή των χρόνων, θέλουμε πρώτα να εξασφαλίσουμε πλήρη αξιοπιστία, μπορούμε όμως να είμαστε ικανοποιημένοι απ’ όσα έχουμε πετύχει, πριν καν φτάσουμε στη μέση των δοκιμών εξέλιξης», είπε ο Hamilton αναλύοντας την πρώτη ημέρα στο Μπαχρέιν για τη Mercedes AMG.