Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Max Verstappen: Το νέο του κράνος

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Max Verstappen: Το νέο του κράνος

FORMULA 1

Max Verstappen: Το νέο του κράνος

FORMULA 1

Ο Max Verstappen έδειξε στα social media τα νέα σχέδια του κράνους του για το 2022. Ο οδηγός της Red Bull λέει, πως οι αλλαγές έχουν γίνει για να προβάλλει το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών F1.

Advertisement
Advertisement

Ο Max Verstappen αποκαλύπτει τα νέα εντυπωσιακά σχέδια του κράνους του για το 2022.

Με βάση το λευκό χρώμα, και χρυσή παραλλαγή στο παραδοσιακό σχέδιο του κράνους του, καλύπτεται με ένα χρυσό λιοντάρι στην κορυφή, και ένα χρυσό αστέρι στο πίσω μέρος του το κράνος αντιπροσωπεύει τον τίτλο του.

Το νέο κράνος θα έχει επίσης το νούμερο #1, με τον Verstappen να έχει ανακοινώσει ότι θα αγωνιστεί με αυτό το νούμερο, αντί του συνηθισμένου #33 αυτή τη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, ο Verstappen θα γίνει ο πρώτος πρωταθλητής που θα τρέχει σταθερά στο #1 από τότε που ο Sebastian Vettel το χρησιμοποίησε το 2014, την πρώτη σεζόν όπου οι οδηγοί μπορούσαν να επιλέξουν τους δικούς τους αριθμούς.

Advertisement
Advertisement

«Αποφάσισα να μην αλλάξω πολύ το σχέδιο, αλλά να αλλάξω λίγο τα χρώματα», είπε ο Verstappen. «Αντί για το κόκκινο που μπορούσατε να δείτε πριν, τώρα είναι βασικά εντελώς χρυσό παντού» έγραψε στα social media και πρόσθεσε: «Ζήτησα το μικρό αστέρι στην πλάτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μικρές αναβαθμίσεις, αλλά το χρυσό το κάνει λίγο πιο cool!»

Advertisement

Ο Verstappen, εν τω μεταξύ, θα πάρει την πρώτη του γεύση από το ολοκαίνουργιο μονοθέσιο της Red Bull για το 2022 στις 23 Φεβρουαρίου , όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της σεζόν στο ισπανικό Circuit de Barcelona-Catalunya.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
F1: To πρωτάθλημα του Max Verstappen σε αριθμούς
Ποιοί είναι οι καλύτεροι οδηγοί στην F1 για το 2021;