Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν ο Kimi;

Ελλάδα 20:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν ο Kimi;

FORMULA 1

Θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν ο Kimi;

FORMULA 1

Μπορεί οι πόνοι στην πλάτη του Κίμι Ράικονεν να μην τον εμπόδισαν να τρέξει στο Grand Prix της Σιγκαπούρης και τελικά να ανέβει και στο βάθρο, μπορεί όμως να τον κρατήσουν στα… pits για το υπόλοιπο της σεζόν. Κι αυτό διότι φέρεται να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει χειρουργική επέμβαση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Βλέπετε είναι ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την πρώτη του κιόλας σεζόν στη Formula 1, στο μακρινό 2001 – όταν είχε ένα ατύχημα σε δοκιμές. Σύμφωνα λοιπόν με τον ιταλικό Τύπο, δεδομένης της κατάστασης της Lotus όπου ο τραπεζικός του λογαριασμός έχει σταματήσει καιρό τώρα να αυξάνεται αλλά και της κατάστασης στη μάχη του τίτλου όπου ο Σεμπάστιαν Φέτελ όλο και απομακρύνεται, ο Κίμι είναι κοντά στο να το πάρει απόφαση ώστε να απαλλαχθεί μια και καλή από το πρόβλημα αυτό.

Αν η παραπάνω φημολογία (και τονίζουμε πως ακόμα είναι απλά φημολογία) ανταποκριθεί στην πραγματικότητα, η Lotus το πιθανότερο είναι να προβιβάσει τον τρίτο της οδηγό και πρωταθλητή του GP2, Ντάβιντε Βαλσέκι.

Advertisement
Advertisement

Ένα άλλο πιθανό σενάριο, λιγότερο δραματικό, θέλει τον Ράικονεν απλά να απουσιάζει από το Grand Prix της Κορέας (6/10) μιας και μιλώντας στο περιθώριο του αγώνα της Μαρίνα Μπέι σχετικά, άφησε ανοιχτό και αυτό το ενδεχόμενο.