FORMULA 1

Πονάει ακόμα ο Raikkonen

Ελλάδα 17:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πονάει ακόμα ο Raikkonen

FORMULA 1

Πονάει ακόμα ο Raikkonen

FORMULA 1

Μπορεί η κατάσταση του Κίμι Ράικονεν να έχει βελτιωθεί, ωστόσο δεν έχει απαλλαχθεί από τους πόνους στην πλάτη που παραλίγο να τον αφήσουν εκτός Grand Prix Σιγκαπούρης. Επόμενη… αξιολόγηση της κατάστασης του, θα είναι τη Παρασκευή, στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix της Κορέας. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

O 33χρονος κατάφερε με ενέσεις και παυσίπονα να σφίξει τα δόντια και παρότι κατατάχθηκε μόλις 13ος το Σάββατο στη Μαρίνα Μπέι, να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα και να τερματίσει τρίτος. Μία εβδομάδα μετά, δεν έχει ακόμα απαλλαχθεί από τους πόνους.

“Είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι το Σάββατο στη Σιγκαπούρη – τότε είχα τους έντονους πόνους. Το σημαντικό είναι πως κατάφερα να αγωνιστώ και να κάνω και καλή δουλειά, τερματίζοντας στο βάθρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα, έχω θέματα με την πλάτη μου εδώ και πολύ καιρό. Θα δούμε πως θα είμαι όταν θα βγω στην πίστα την Παρασκευή, στην Κορέα”, σχολίασε ο Φινλανδός στην επίσημη προεπισκόπηση της Lotus F1 για τον 14ο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Πάντως μετά τη Σιγκαπούρη κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες. Μάλιστα μία από αυτές ήθελε τον Ράικονεν να κάνει άμεσα χειρουργική επέμβαση και να χάνει το υπόλοιπο τη σεζόν – άλλωστε με 98 πόντους διαφορά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τους μισθούς από τη Lotus να μην έρχονται βάσει προγράμματος, τα κίνητρα του είναι μειωμένα.

Advertisement
Advertisement

Όμως τα παραπάνω μαρτυρούν πως πρόθεση του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην πλάτη του, μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων.