Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χτύπησε βοηθώντας φίλο του ο Schumacher

Ελλάδα 23:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χτύπησε βοηθώντας φίλο του ο Schumacher

FORMULA 1

Χτύπησε βοηθώντας φίλο του ο Schumacher

FORMULA 1

Φως στο πως ακριβώς τραυματίστηκε ο Michael Schumacher έριξε η εκπρόσωπος Τύπου του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Sabine Kehm. Οι αποκαλύψεις της Γερμανίδας είναι συγκλονιστικές αφού όπως λέει, ο Schumi προσπαθούσε να βοηθήσει φίλο του που είχε πέσει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Ο Michael και οι φίλοι του έκαναν σκι στις κανονικές πίστες. Ανάμεσα στη κόκκινη και και τη μπλε πλαγιά, ήταν μία ενδιάμεση περιοχή στην οποία και βρέθηκαν. Ο Michael βοήθησε ένα φίλο του που είχε πέσει αλλά βρέθηκε σε σημείο με βαθύ χιόνι, χτύπησε ένα βράχο και αυτό τον εκτόξευσε στον αέρα. Προσγειώθηκε με το κεφάλι, χτυπώντας με αυτό σε άλλο βράχο. Αυτό που συνέβη, συνέβη επειδή ήταν άτυχος, όχι επειδή κινούνταν με ταχύτητα», αποκάλυψε η Kehm.

Ο Schumacher παραμένει σε καταστολή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη αν και μετά κι από δεύτερη επέμβαση στο κεφάλι, δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί. Οι γιατροί δεν τολμούν να κάνουν προγνώσεις για το τι να περιμένουμε. Όλες οι εξελίξεις, στη μαραθώνια ενημέρωση με live updates που πραγματοποιεί από το πρωί της Κυριακής το NewsAuto, ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement