Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι εφικτή η επιστροφή του Vettel στη Red Bull;

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι εφικτή η επιστροφή του Vettel στη Red Bull;

FORMULA 1

Είναι εφικτή η επιστροφή του Vettel στη Red Bull;

FORMULA 1

Μετά τις φήμες αποχώρησης του Sebastian Vettel από τη Formula 1, τα νέα σενάρια θέλουν τον Γερμανό να επιστρέφει στη Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

Πόση βάση έχουν όσα γράφονται για τον 32χρονο; Τα περί αποχώρησης τα έχει πολλάκις διαψεύσει και ο ίδιος και σε προηγούμενη αρθρογραφία μας τονίσαμε τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να φύγει από τη μάχη στα δύσκολα.

Υπάρχει όμως ένας αστερίσκος τον οποίο θα επαναλάβουμε και θα υπογραμμίσουμε. Πως κατά την ταπεινή μας άποψη, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Όχι άμεσα και σίγουρα δύσκολα όσο είναι ακόμα εκεί ο Max Verstappen. Αλλά δεδομένης της λειψανδρίας στη δεξαμενή νέων οδηγών της Red Bull και κυρίως της σχέσης που έχει διατηρήσει με την ομάδα ο Vettel, θεωρούμε πως το ζήτημα δεν είναι «αν» θα επιστρέψει αλλά «πότε».

Ινδία 2013, ο Vettel κατακτά τη νίκη και σφραγίζει τον τέταρτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του ως οδηγός της RBR

Advertisement
Advertisement

Και τα παραπάνω ενισχύθηκαν από τα λόγια του επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο σενάριο στο πλαίσιο εκπομπής σε κανάλι… συμφερόντων της Red Bull!

«Έχουμε υπέροχες αναμνήσεις από τα χρόνια του Sebastian μαζί μας. Είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Κέρδισε τέσσερις παγκόσμιους τίτλους και πολλούς, πολλούς αγώνες μαζί μας. Συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης νίκης της Red Bull στη Formula 1. Έχουμε ξεχωριστή σχέση με τον Sebastian. Παρότι τώρα ανήκει στη Ferrari, εξακολουθεί να έρχεται συχνά να δει τους μηχανικούς μας, παραμένει φίλος της ομάδας μας. Και ήταν πολύ χαρούμενος για εμάς για τη νίκη στο Red Bull Ring», είπε ο Horner στο Servus TV.