Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

FORMULA 1

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

FORMULA 1

Μετά τους Sergio Perez, Lance Stroll και Lewis Hamilton, ο Lando Norris έγινε ο τέταρτος οδηγός της Formula 1 που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Covid-19.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός της McLaren βρισκόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, όπου έκανε διακοπές, προτού ξεκινήσει το πρόγραμμα εκγύμνασης και προετοιμασίας ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το οποίο θα λάμβανε χώρα στο συγκεκριμένο προορισμό.

Ο 21χρονος ανακοίνωσε την παραπάνω εξέλιξη μέσω social media. Συγκεκριμένα, έγραψε:
«Γεια σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Χθες έχασε την αίσθηση γεύσης και όσφρησης άρα αυτόματα απομονώθηκα και έκανα τεστ. Αυτό βγήκε θετικό άρα ενημέρωσα σε σχετικά όλους εκείνους με τους οποίους ήρθα σε επαφή και θα παραμείνω σε απομόνωση για τις επόμενες 14 ημέρες. Νιώθω καλά και δεν έχω άλλα συμπτώματα αλλά ήθελα να σας ενημερώσω. Να προσέχετε».

Advertisement
Advertisement

Δεδομένου πως η νέα σεζόν αρχίζει στις 21 Μαρτίου (αν και η πρεμιέρα της Αυστραλίας μάλλον θα αναβληθεί, χρίζοντας ως πρώτο αγώνα εκείνον στο Μπαχρέιν στις 21 Μαρτίου) και με τις δοκιμές εξέλιξης να είναι δύο και πλέον μήνες μακριά, τα παραπάνω λογικά δεν θα επηρεάσουν σημαντικά τον οδηγό από το Μπρίστολ.

Advertisement

Η McLaren δεν γνωστοποίησε αν η προετοιμασία του θα γινόταν από κοινού με τον νέο του teammate, τον Daniel Ricciardo, που πάντως βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Advertisement

Ο Norris ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ένατη θέση της βαθμολογίας οδηγών, με 97 πόντους και ένα βάθρο στο ενεργητικό του. Η προσεχής, θα είναι η τρίτη του χρονιά στο σπορ αλλά και στην ιστορική ομάδα της McLaren.

norris-barca20test-c1000x600

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog βγαίνει… εκτός δρόμου για το Ράλι Ντακάρ (video)

Advertisement

Χάρης Κουνενής: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Έλληνα της AlphaTauri

O Schumacher όπως θέλω να τον θυμάμαι (video αφιέρωμα)