Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Σταματήστε τις θεωρίες συνωμοσίας!

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: Σταματήστε τις θεωρίες συνωμοσίας!

FORMULA 1

Hamilton: Σταματήστε τις θεωρίες συνωμοσίας!

FORMULA 1

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, απευθυνόμενος στους οπαδούς του και οπαδούς της Mercedes ζήτησε εμπιστοσύνη και τερματισμό των συζητήσεων για συνωμοσίες. ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Μετά το δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με προβλήματα για το Χάμιλτον στη Ρωσία και τις τέσσερις σερί νίκες του Ρόσμπεργκ φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να σαμποτάρει τον έναν οδηγό της για ν’ αβαντάρει τον άλλο. Από την πλευρά της Mercedes δημοσιεύτηκε επίσημη επιστολή που επαναλάμβανε την πάγια θέση της εταιρείας για ίσους ρόλους ανάμεσα στους δυο οδηγούς.

Ο Χάμιλτον πρόσθεσε επ’ αυτού: «Θέλω να ξέρετε την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξή σας. Θέλω να σας ζητήσω να εμπιστεύεστε την ομάδα όπως εγώ. Αυτή είναι η οικογένειά μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο σπουδαίοι, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι για μένα και γι’ αυτό είμαι σήμερα 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Παρακαλώ να μην σκέφτεστε καν ότι μπορεί η ομάδα να κάνει κάτι μεροληπτικό εις βάρος μου και κατανοήστε ό,τι κάτι τέτοιο δε συμφέρει κανέναν. Τους εμπιστεύομαι 1000% οι μηχανικοί μου είναι απίστευτοι, οι καλύτεροι που υπάρχουν. Τους σέβομαι και σας παρακαλώ να κάνετε και σεις το ίδιο. Σ’ αυτούς οφείλονται οι πιθανότητες που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Νίκο Ρόσμπεργκ συμπλήρωσε: «Ο Λιούις οδηγεί πιο καλά από ποτέ, θα επανέλθει στις επιτυχίες σύντομα. Έχει δείξει στο παρελθόν πόσο ικανός είναι όταν διεκδικεί. Περιμένω μάχη ανάμεσά μας και είναι πάντα πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Είχα τέσσερις σπουδαίους αγώνες το απόλαυσα, γνωρίζω όμως πως αυτό δε θα συνεχιστεί για πάντα».

Advertisement
Advertisement

russia16-silverarrows-pitlane640tall

Ο Ρόσμπεργκ προηγείται με 43 βαθμούς έναντι του Χάμιλτον ενώ απομένουν ακόμη 425 να μοιραστούν σε 17 αγώνες.

Επόμενος αγώνας ο 5ος της χρονιάς αυτή την Κυριακή 15/5 στο Μοντμελό της Ισπανίας.Παραδοσιακά οι περισσότερες ομάδες παρουσιάζουν εκεί βελτιωμένες αεροδυναμικές εκδόσεις μένει λοιπόν να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες δυνάμεων.