Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H F1 συναντά τον κόσμο του… Mad Max!

Ελλάδα 15:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H F1 συναντά τον κόσμο του… Mad Max!

FORMULA 1

H F1 συναντά τον κόσμο του… Mad Max!

FORMULA 1

Για μία ακόμα φορά, μία κινηματογραφική πρεμιέρα βρίσκει χώρο… προβολής στον μαγικό κόσμο της Formula 1! Αυτή τη φορά, μέσω της Lotus, προετοιμαζόμαστε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας Mad Max: Ο δρόμος της Οργής!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Ισπανίας, οι οδηγοί της Lotus βρέθηκαν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονζουίτς, όπου διεξάγεται τα Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βαρκελώνης.

Εκεί τους περίμεναν μερικά οχήματα που θα δούμε στην ταινία που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Μαΐου (το Mad Max Interceptor και το αυτοκίνητο του Nux) αλλά ένα μονοθέσιο… έκπληξη. Μία Lotus βαμμένη και τροποποιημένη ώστε να ταιριάζει στον τρελό κόσμο του Mad Max!

Advertisement
Advertisement

Φυσικά οι Romain Grosjean και Pastor Maldonado δεν έχασαν την ευκαιρία να μπουν μέσα στα οχήματά αυτά – ειδικά ο οδηγός από τη Βενεζουέλα έμοιαζε στο… στοιχείο του. Άλλωστε η μετά-αποκαλυπτική ιστορία για πολλούς ταιριάζει με τη δική του ιστορία στις πίστες! Πρέπει να σημειώσουμε πως οι E23 Hybrid φέρουν αυτό το τριήμερο τα λογότυπα της εν λόγω ταινίας.

Advertisement

Στη μεγάλη οθόνη, το ρόλο των πρωταγωνιστών έχουν ο Tom Hardy και Charlize Theron ενώ την ταινία έχει σκηνοθετήσει φυσικά ο ιδιοφυής Goerge Miller που πριν από 30 χρόνια μας είχε συστήσει αυτόν τον κινηματογραφικό θρύλο που ακούει στο όνομα Mad Max.

Advertisement