Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H έκθεση για τον Schumacher σε φωτογραφίες

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H έκθεση για τον Schumacher σε φωτογραφίες

FORMULA 1

H έκθεση για τον Schumacher σε φωτογραφίες

FORMULA 1

Στην πόλη Μάρμπουργκ της Γερμανίας άνοιξε μία ιδιαίτερη έκθεση, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών της συνεργασίας της Deutsche Vermögensberatung με τον Michael Schumacher. Μετά το ρεπορτάζ για τα εγκαίνια και όσα είπε εκεί η μάνατζερ του Schumi, Sabine Kehm (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), τι θα λέγατε για μία φωτογραφική ξενάγηση σε αυτή;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Τίτλος της έκθεσης είναι «Michael Schumacher – Ρέκορντμαν και Παγκόσμιος Πρωταθλητής» και περιλαμβάνει εκθέματα που αφορούν όλη την καριέρα του Schumi στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μονοθέσια, κράνη, στολές, καπέλα, ιδιωτικά αντικείμενα που έχει παραχωρήσει η οικογένεια του 47χρονου που συνεχίζει να δίνει τον αγώνα ανάκαμψης μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Advertisement
Advertisement

schumi-exhibition-a640schumi-exhibition-w640SHORTschumi-exhibition-c640schumi-exhibition-b640schumi-exhibition-d640schumi-exhibition-g640schumi-exhibition-s640TALLschumi-exhibition-i640schumi-exhibition-j640schumi-exhibition-r640tallschumi-exhibition-m640tallschumi-exhibition-v640schumi-exhibition-k640schumi-exhibition-p640tall

Η έκθεση θα διαρκέσει δύο χρόνια και μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για αυτή πατώντας εδώ. Οι φωτογραφίες είναι από τη “Michael Schumacher Fan Page” στο facebook.