FORMULA 1

Ferrari: Με επετειακό livery στο Βέγκας!

Ελλάδα 22:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari: Με επετειακό livery στο Βέγκας!

FORMULA 1

Ferrari: Με επετειακό livery στο Βέγκας!

FORMULA 1

Αέρα 70’s θα έχει ο χρωματισμός των δύο SF-23 στο Grand Prix του Βέγκας την επόμενη εβδομάδα. Μία επιλογή της Scuderia για να τιμήσει μία από τις πιο επιτυχημένες δεκαετίες της.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό livery είναι εμπνευσμένο από δύο μονοθέσια της Ferrari. Την 312Β που οδήγησε ο Μάριο Αντρέτι το 1971 και την 312 Τ4 του Ζιλ Βιλνέβ από το 1978.

Για τον λόγο αυτόν οι λεπτομέρειες στην πίσω πτέρυγα και στον κάλυμμα του κινητήρα θα γίνουν λευκές από μαύρες. Λευκό θα είναι και το κατώτατο στοιχείο της εμπρός πτέρυγα, ενώ και τα νούμερα στα μονοθέσια θα έχουν το στιλ της εποχής. Θα είναι αναμφίβολα ένα υπέροχο θέαμα κάτω από τους προβολείς στο Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, οι λευκές λεπτομέρειες κυριαρχούσαν και στις Ferrari των αρχών του 2000 με τις οποίες ο Μίχαελ Σουμάχερ είχε κατακτήσει 5 πρωταθλήματα οδηγών. Έτσι ακόμη και από… σπόντα οι δύο Ferrari στο Βέγκας θα θυμίσουν στους φίλους της ομάδας την πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία της Scuderia.Όπως είναι φυσικό και οι στολές των Λεκλέρ-Σάινθ θα είναι διαφορετικές στο Βέγκας, προσαρμοσμένες στον ειδικό χρωματισμό της SF-23.

Στην Ferrari ευελπιστούν να έχουν ένα πολύ δυνατό τριήμερο στην Sin City. Όχι μόνο λόγω του μεγάλου πρεστίζ που έχει ήδη πάρει ο αγώνας. Κυρίως λόγω του ότι η Ferrari θα ήθελε να κερδίσει τουλάχιστον έναν από τους τρεις φετινούς αγώνες στην σημαντική αγορά των ΗΠΑ. Θα της φέρουν… γούρι τα νέα χρώματα;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Domenicali: Μεγαλύτερος ο αντίκτυπος της F1 στο Vegas από ότι του Super Bowl!
Η απεργία που απειλεί το GP στο Βέγκας
Μπινότο: Στο στόχαστρο της Audi