Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Άιφελ: Ματαιώθηκε και το FP2

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 GP Άιφελ: Ματαιώθηκε και το FP2

FORMULA 1

F1 GP Άιφελ: Ματαιώθηκε και το FP2

FORMULA 1

Μηδενική δράση σήμερα στο Νίρμπουργκρινγκ αφού μετά την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Άιφελ, ματαιώθηκε και η δεύτερη.

Advertisement
Advertisement

Η κακοκαιρία συνεχίστηκε και παρότι δεν υπήρχε πρόβλημα βροχόπτωσης, η ομίχλη είχε καθηλώσει ξανά το ιατρικό ελικόπτερο, πράγμα που αναπόφευκτα σημαίνει πως δεν μπορεί να ξεκινήσει η δράση στην πίστα.

Ωστόσο, η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναζητά ένα plan b για το Σαββατοκύριακο, αν και η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για βελτίωση.

«Το δελτίο καιρού λέει πως η κατάσταση θα βελτιωθεί αλλά δουλεύουμε και πάνω σε κάποιες εναλλακτικές, ώστε να μπορούμε να έχουμε δράση ακόμα κι αν διατηρηθεί το ίδιο πρόβλημα. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση», είπε ο Διευθυντής Αγώνα της FIA, Michael Masi.

Advertisement

Κρίμα για τους θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, δίχως να απολαύσουν τα μονοθέσια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού εν δράσει.

Καιρού επιτρέποντος, η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) ενώ οι κατατακτήριες δοκιμές για τις 16.00.

Advertisement

Την Κυριακή, ο αγώνας είναι μία ώρα νωρίτερα απ’ ότι συνήθως: στις 15.10! Αντίστοιχα, το καθιερωμένο Instagram F1 Live (με τον Τάκη Πουρναράκη και τον Πάνο Σεϊτανίδη), μεταφέρεται στις 14.30.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Η αποχώρηση Honda δεν… σπάει το συμβόλαιο του Verstappen

Τελικά χωρίς θεατές το Grand Prix Τουρκίας

Το οριστικό «αντίο» του Michael Schumacher στην F1 (video)