Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έχουν περάσει τα καλύτερα χρόνια του Vettel;

Ελλάδα 23:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχουν περάσει τα καλύτερα χρόνια του Vettel;

FORMULA 1

Έχουν περάσει τα καλύτερα χρόνια του Vettel;

FORMULA 1

Το ερώτημα αυτό απασχολεί πολλούς φίλους της Formula 1 από τα μέσα της σεζόν του 2018 και μετά.

Advertisement
Advertisement

Έκτοτε η καριέρα του Sebastian Vettel έχει πτωτική πορεία, τα λάθη είναι πολλά και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 ηττήθηκε στην εμφύλια κόντρα της Ferrari από τον νεαρό, ταλαντούχο Charles Leclerc.

Η Scuderia Ferrari εξακολουθεί να του δείχνει εμπιστοσύνη, φημολογείται μάλιστα πως θα του προσφέρει και νέο συμβόλαιο καθώς αυτό που έχουν ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020.

Όμως ένας πρώην οδηγός της ιταλικής ομάδας, ο Gerhard Berger, δεν συμμερίζεται αυτή την επιλογή. Μιλώντας στο Motorsport-Total.com, ο 60χρονος παρουσίασε τα πράγματα με τρόπο που δεν θα άρεσε στον Vettel.

Advertisement
Advertisement

«Ο Sebastian έχει περάσει τα καλύτερα του χρόνια. Έτσι έχουν τα πράγματα. Κάθε οδηγός αγώνων, όταν είναι νέος, είναι επιθετικός, γρήγορος, μπορεί να είναι επιτυχημένος. Όλα δουλεύουν υπέρ του. Όμως έρχεται κάποια στιγμή, όταν μπαίνεις στο τελευταίο τρίτο της καριέρας σου, που έρχονται πιτσιρικάδες και αρχίζουν να σε ‘δαγκώνουν’. Και πρέπει να απαντήσεις. Σε αυτή τη φάση είναι τώρα ο Vettel. Θα συλλέξει δυνάμεις, θα τις συνδυάσει με την εμπειρία του ώστε να δείξει στον κόσμο πως μπορεί να κερδίσει τον Leclerc. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ή όχι. Όμως όπως και να έχει, ο Leclerc έχει όλο το μέλλον μπροστά του ενώ για τον Sebastian τα καλύτερα χρόνια έχουν περάσει», είπε ο Αυστριακός.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Berger ήταν αφεντικό και συνιδιοκτήτης της Scuderia Toro Rosso όταν οδηγούσε για αυτή ο μετέπειτα τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής. Μάλιστα ο Γερμανός της χάρισε τη μοναδική της νίκη σε 14 χρόνια στη Formula 1, στη Μόντσα το 2008.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας
Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16
Αυτή είναι η νέα Ferrari SF1000 (video)

Advertisement