Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δοκιμές στο Σίλβερστον για τη Red Bull Racing (video)

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές στο Σίλβερστον για τη Red Bull Racing (video)

FORMULA 1

Δοκιμές στο Σίλβερστον για τη Red Bull Racing (video)

FORMULA 1

Μία ημέρα δράσης με το φετινό της μονοθέσιο είχε η Red Bull Racing στο ιστορικό σιρκουί του Σίλβερστον!

Advertisement
Advertisement

Όπως οι Racing Point και AlphaTauri, έτσι και η αυστριακή ομάδα εκμεταλλεύτηκε το «παραθυράκι» της ημέρας κινηματογράφησης και στο πλαίσιο… επιστροφής στην κανονικότητα, πέρασε μία ημέρα στην πίστα του Νοθράμπτονσιρ με το μονοθέσιο με το οποίο θα παραταχθεί στο grid φέτος!

Σύμφωνα με τους κανονισμούς για αυτές τις ημέρες (κάθε ομάδα έχει δύο στη διάθεσή της μέσα στη χρονιά), ο Alex Albon κάλυψε 100 χιλιόμετρα και το έκανε χρησιμοποιώντας demo ελαστικά της Pirelli.

Μετά από τρεις μήνες απραξίας, αυτή η ημέρα αποτέλεσε ιδανική προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας της επόμενης εβδομάδας που είναι προγραμματισμένη για την πίστα του Red Bull Ring.

Οι μηχανικοί των «ταύρων» ακολούθησαν τα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας με μάσκες κτλ ενώ την RB16 κοσμούσε για πρώτη φορά το μήνυμα #WeRaceAsOne, στο πλαίσιο της ομαδικής καμπάνιας της F1 κόντρα σε φαινόμενα ρατσισμού και ανισότητας.

Advertisement

Ο Albon βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μετά από ακριβώς 118 ημέρες: «Ήταν πολύ ωραίο που ξεσκονίστηκα και μπήκα πάλι στο μονοθέσιο για να βρω ρυθμό. Είχα να οδηγήσω τρεις μήνες αλλά μετά από 5-6 γύρους ήταν σα να μην είχε περάσει μία ημέρα».

Απών από το τεστ ήταν ο Max Verstappen κι αυτό λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

Advertisement

Δείτε περισσότερα για όσα έγιναν στο Σίλβερστον, στο video που ακολουθεί…

Διαβάστε ακόμα:
O Verstappen οδήγησε στην πίστα του Πορτιμάο

Advertisement

H Honda θέλει πρωτάθλημα!

Ο Verstappen… τερμάτισε το Netflix!