Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Verstappen… τερμάτισε το Netflix!

Ελλάδα 18:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Verstappen… τερμάτισε το Netflix!

FORMULA 1

Ο Verstappen… τερμάτισε το Netflix!

FORMULA 1

H Formula 1 ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητα, με το Red Bull Ring να φιλοξενεί στις 5 Ιουλίου τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Στην πίστα αυτή, που αποτελεί και το «σπίτι» της Red Bull Racing, o Max Verstappen μετράει δύο συνεχόμενες νίκες – το 2018 και το 2019. Στόχος του είναι το χατ-τρικ και με αυτό κατά νου, δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο Ολλανδός είναι μόνιμος κάτοικος του Πριγκιπάτου του Μονακό και εκεί πέρασε αρκετό διάστημα την περίοδο που η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 είχε τους κατοίκους των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών κλεισμένους σπίτι.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο 22χρονος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησε αυτούς τους μήνες και που συνοδεύτηκε από ατελείωτες ώρες μπροστά στην τηλεόραση.

Advertisement
Advertisement

«Στο Μονακό υπήρχαν αυστηροί περιορισμοί στο χρόνο που μπορούσες να είσαι έξω στην αρχή του lockdown, έκανα λοιπόν προπόνηση στο σπίτι. Έχω μηχανήματα ποδηλασίας, σκι, ποδήλατο, βάρη. Κι έβαλα το ποδήλατο στο καθιστικό όπου έχω την τηλεόραση – πρέπει να πω ότι σχεδόν τερμάτισα το Netflix. Είναι ωραία που τώρα μπορώ να βγω κι έξω με το ποδήλατο ή να πάω για τρέξιμο, ώστε να έχω μεικτού τύπου προπόνηση. Νιώθω πλέον καλά. Είναι το μεγαλύτερο διάλειμμα που είχα από αγώνες, από την εποχή που ξεκίνησα να κάνω καρτ! Είναι λοιπόν περίεργο αλλά προσπαθώ να πάρω τα μέγιστα από την παρούσα κατάσταση και είμαι πολύ πιο τυχερός από ανθρώπους που δυσκολεύτηκαν πολύ αυτή την περίοδο», είπε στο Verstappen.nl.

Ο Verstappen ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν στην τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας. Όσο για το μέλλον του, δεσμεύεται από συμβόλαιο με τη Red Bull Racing έως και το τέλος του 2023.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Ο Max Verstappen παρήγγειλε τη Ferrari των 1.6 εκατομμυρίων!

Ο Leclerc κάνει βόλτες με την SF100 στους δρόμους του Μαρανέλο (vid)

Advertisement

O Verstappen οδήγησε στην πίστα του Πορτιμάο