Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δείτε το μονοθέσιο από Lego της McLaren

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το μονοθέσιο από Lego της McLaren

FORMULA 1

Δείτε το μονοθέσιο από Lego της McLaren

FORMULA 1

Πριν από δύο μήνες η δανέζικη εταιρεία παρουσίασε μία σειρά από τουβλάκια που σχηματίζουν το μονοθέσιο της Formula 1 σε πολύ μικρότερη κλίμακα.

Advertisement
Advertisement

Σα να μην έφθανε αυτό η Lego σκέφτηκε να το προχωρήσει πολύ παραπέρα…

Κατασκεύασε λοιπόν ένα πιστό αντίγραφο του μονοθεσίου σε ίδιο μέγεθος χρησιμοποιώντας συνολικά 250.000 τουβλάκια. Η Lego αντέγραψε όσο το δυνατόν πιο πιστά το αγωνιστικό της McLaren, με το αποσπώμενο τιμόνι να ξεχωρίζει, ενώ η κάθε λεπτομέρεια δείχνει πως οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την κατασκευή ξόδεψαν χιλιάδες ώρες.

Advertisement
Advertisement

Η μικρότερη συσκευασία Lego που πωλείται υπό κλίμακα (μήκος περίπου 60 εκατοστά) κοστίζει 180 δολάρια και περιλαμβάνει 1.432 τουβλάκια, ενώ προορίζεται για… παιδιά άνω των 18 ετών. Αυτό είναι και το μοναδικό που μπορούμε να αποκτήσουμε καθώς το μοναδικό δημιούργημα με φυσικό μέγεθος δεν είναι προς πώληση. Αν κάποιος θα μπορούσε να το αγοράσει αυτός θα ήταν ο Ντάνιελ Ρίκι που φαίνεται πανευτυχής μέσα στο μονοθέσιο από τουβλάκια.

Ο Αυστραλός χωράει με άνεση στο αγωνιστικό από Lego και φαίνεται έτοιμος για γρήγορη εκκίνηση, παρόλο που αυτό φυσικά και δεν εφοδιάζεται με κάποιον κινητήρα. Η εταιρεία που κατασκευάζει τα πασίγνωστα τουβλάκια (όσοι έχουν παιδιά θα έχουν πονέσει σίγουρα πατώντας τα) δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνει αυτοκίνητο σε απόλυτη κλίμακα, καθώς το έχει επαναλάβει στο παρελθόν με μία εντυπωσιακή Bugatti Chiron.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H McLaren αναβίωσε μία θρυλική συνεργασία (video)
H McLaren αποκαλύπτει τo νέο της μονοθέσιο (+video)
F1: Νέο πολυετές συμβόλαιο του Norris με τη McLaren

Advertisement