Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Διαψεύδει (ξανά) η οικογένεια Schumacher

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαψεύδει (ξανά) η οικογένεια Schumacher

FORMULA 1

Διαψεύδει (ξανά) η οικογένεια Schumacher

FORMULA 1

Θύμα κυνηγών των κλικ έπεσε για μία ακόμα φορά η οικογένεια Schumacher, που έμαθε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ πως θα μετακομίσει στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Πράγμα που διαψεύστηκε με κάθε επισημότητα από την εκπρόσωπο της οικογένειας, Sabine Kehm.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Είναι δεδομένο πως η οικογένεια Schumacher δεν σκοπεύει να μετακομίσει στη Μαγιόρκα», είπε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η Γερμανίδα.

Ας δούμε όμως τι είναι πραγματικότητα και τι… μύθος εγκλωβισμένος στο κυνήγι της επισκεψιμότητας ή της επιπόλαιης αναδημοσίευσης γραπτών και λεγόμενων, άνευ διασταύρωσης.

Advertisement
Advertisement

Στο πρώτο πλαίσιο εντάσσεται η αγορά ακινήτου στη Μαγιόρκα και συγκεκριμένα στην πόλη Andratx. Απλώνεται σε έκταση 15.000 τ.μ. και είναι υπέρ-πολυτελής, ενδεικτικό του γεγονότος πως παρά τις κοστοβόρες προσπάθειες παροχής της καλύτερης δυνατής φροντίδας στον άτυχο Michael, η οικογένειά του δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Και κάπου εκεί τελειώνουν οι… πραγματικότητες και αρχίζουν οι μύθοι. Βλέπετε η εικόνα που έφερνε στο μυαλό του όποιος διάβαζε δημοσιεύσεις των προηγούμενων ωρών, αφορούσε ένα ολόκληρο νησί στο πόδι, με τις αρχές να έχουν κινητοποιηθεί για να υποδεχθούν τον Schumi που από τον Δεκέμβριο του 2013 αναρρώνει από το σοβαρό τραυματισμό του κάνοντας σκι. Για Δημάρχους που παρέχουν κάθε διευκόλυνση κι άλλα θεάρεστα. Που κι αυτά διαψεύστηκαν άμεσα από επίσημα χείλη.

schumi-india12-gloves640

Advertisement

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής διευκρίνιζε: «Σχετικά με πρόσφατες δημοσιεύσεις σχετικά με τον οδηγό της Formula 1, Michael Schumacher, την οικογένειά του και τον Δήμο του Andratx, η δημοτική αρχή θέλει να ξεκαθαρίσει πως τα λόγια που αποδίδονται στη Δήμαρχο Katia Rouarch δεν είναι ακριβή. Πιθανώς είναι αποτέλεσμα λάθος ερμηνείας ή λάθος αντίληψης, ενδεχομένως λόγω λάθους στη μετάφραση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ελβετικό περιοδικό l’illustre, η Δήμαρχος επιβεβαίωσε κάτι που ήταν ήδη γνωστό, πως η οικογένεια Schumacher αγόρασε ένα σπίτι στο λιμάνι του Andratx. Ωστόσο δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με μεταφορά του Michael Schumacher και/ή της οικογένειάς του στο Andratx. Στην πραγματικότητα, η Δήμαρχός δεν έχει κάποια πληροφορία σχετικά. Δεν είπε πως προετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε την οικογένεια Schumacher και πως οι τοπικές αρχές ασφαλείας έχουν πληροφορηθεί σχετικά. Το μόνο που η Rouarch είπε στους δημοσιογράφους, ήταν πως σε περίπτωση που η οικογένεια αποφάσιζε να μετακομίσει εδώ, θα ήταν προετοιμασμένη για την άφιξή τους. Αλλά και πως σε αυτή την περίπτωση, θα λάμβαναν της ίδιας μεταχείρισης με κάθε κάτοικο του Andratx. Αυτά δεν σημαίνουν πως ο Michael Schumacher και η οικογένειά του θα μετακομίσουν εδώ, πόσο μάλλον πως το δημοτικό μας συμβούλιο έχει πληροφορίες σχετικά».

schumi-val12-lifestyle640

Advertisement

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ο… μεσογειακός ήλιος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από το ελβετικό κρύο τον Michael, ωστόσο στον άνισο αγώνα που δίνει, το μόνο που δεν τον βοηθάει είναι η ατέρμονη εκμετάλλευση του ονόματός του. Ως πότε;