Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Διαψεύδει για Kimi η Ferrari

Ελλάδα 4:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαψεύδει για Kimi η Ferrari

FORMULA 1

Διαψεύδει για Kimi η Ferrari

FORMULA 1

Διανύουμε μία περίοδο όπου κυκλοφορούν πολλές φήμες σχετικά με το πως μπορεί να εξελιχθεί το μεταγραφικό παζάρι της Formula 1. Μία από αυτές, θέλει τον Κίμι Ράικονεν να επιστρέφει στη Ferrari, ωστόσο διαψεύδεται από πλευράς της ιταλικής ομάδας. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

“Η Ferrari δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τη μεταγραφική αγορά αυτή τη στιγμή. Και για όσους έχουν αδύναμη μνήμη, πέρυσι τέτοια εποχή είχε προκύψει μία τεράστια λίστα αντικαταστατών του Φελίπε Μάσα”, ανέφερε εκπρόσωπος της Ferrari ως απάντηση στο δημοσίευμα της Bild.

Το όνομα του Φινλανδού “πουλάει” και γι’ αυτό ακούγεται έντονα τόσο για τη Red Bull Racing όπου είναι επίσημα υποψήφιος για τη θέση του αντικαταστάτη του Μαρκ Ουέμπερ, όσο και για τη Scuderia όπου… το σενάριο δεν έχει και τόσο στέρεες βάσεις. Είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί στο τέλος της σεζόν ο Φελίπε Μάσα αλλά είναι πρακτικά αδύνατο να τον δεχτεί ως ισάξιο teammate ο Φερνάντο Αλόνσο.

Εξίσου… τραβηγμένο είναι το σενάριο που θέλει τον Ισπανό να πηγαίνει στη Red Bull άρα θεωρούμε πως δεν πρόκειται ο καπνός να εξελιχθεί σε φωτιά. O Ράικονεν οδηγούσε για λογαριασμό της Ferrari την τριετία 2007-2009, κατακτώντας στη παρθενική του σεζόν με τους “κόκκινους” το μοναδικό του παγκόσμιο.

Advertisement
Advertisement