Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν έκανε το τεστ κορωνοϊού ο Hamilton

Ελλάδα 14:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν έκανε το τεστ κορωνοϊού ο Hamilton

FORMULA 1

Δεν έκανε το τεστ κορωνοϊού ο Hamilton

FORMULA 1

Θέμα συζήτησης τις προηγούμενες ημέρες αποτέλεσε το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό COVID-19 ο Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Κι αυτό όχι λόγω των κρουσμάτων στα paddock του Grand Prix Αυστραλίας αλλά επειδή λίγες ημέρες νωρίτερα ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε φωτογραφηθεί αγκαλιά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού του Καναδά, Sophie Trudeau, και τον δημοφιλή ηθοποιό Idris Elba.

Καθώς αμφότεροι βρέθηκαν θετικοί μετά από σχετικές εξετάσεις, πολύ θεώρησαν δεδομένο πως θα ήταν θετικός και ο οδηγός της Mercedes στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο ο Βρετανός επέλεξε να μη κάνει καν το τεστ, για λόγους που εξήγησε μέσω social media.

«Ήθελα να σας ενημερώσω πως είμαι καλά, νιώθω υγιής και γυμνάζομαι δύο φορές την ημέρα. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα και έχουν περάσει 17 ημέρες απ’ όταν είδα τη Sophie και τον Idris. Είμαι σε επικοινωνία μαζί του και χαίρομαι που είναι καλά. Μίλησα με τον γιατρό που και ρώτησα δύο φορές αν θα πρέπει να κάνω τεστ αλλά η αλήθεια είναι πως επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός αυτών και υπάρχουν άνθρωποι που τα χρειάζονται περισσότερο από εμένα, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχα συμπτώματα, δεν το έκανα», έγραψε μεταξύ άλλων ο Hamilton.

Άσχετα με το αν τη γλίτωσε ή αν απλά δεν έχει εμφανή συμπτώματα, ο Lewis τήρησε την ανάγκη αυτό-απομόνωσης και μάλιστα προσπαθεί πλέον να περάσει το μήνυμα αυτό στους ακόλουθούς του, βλέποντας την ανεύθυνη προσέγγιση πολλών γύρω από το θέμα.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Επίσημο: Αναβάλλονται και τα GP Ολλανδίας, Ισπανίας και Μονακό

Η Formula 1 ζήτησε (επιτέλους) συγνώμη…

Advertisement

Κι άλλο κρούσμα κορωνοϊού στα paddock της F1