Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χόρνερ: Η ομάδα είναι ενωμένη

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χόρνερ: Η ομάδα είναι ενωμένη

FORMULA 1

Χόρνερ: Η ομάδα είναι ενωμένη

FORMULA 1

Ο Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια στην παρουσίαση της RB20 έπειτα από την καταγγελία που έγινε εις βάρος του στην Red Bull GmbH.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία στην οποία ανήκει η Red Bull Racing διεξάγει εδώ και δύο εβδομάδες εσωτερική έρευνα σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Βρετανό.

Ωστόσο εκείνος παραμένει στη θέση του μέχρι να υπάρξει απόφαση. Έτσι ο Χόρνερ ήταν παρών τόσο στο shakedown της RB20 την Τρίτη όσο και στην παρουσίαση του νέου μονοθέσιου χθες, στο Μίλτον Κινς. Εκεί μίλησε για πρώτη φορά επί του θέματος δηλώνοντας αθώος αλλά και ότι ανυπομονεί για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Advertisement
Advertisement

«Αναπόφευκτα (σ.σ. το εν λόγω ζήτημα) είναι ένας περισπασμός για εμάς. Ωστόσο η ομάδα είναι απολύτως ενωμένη» δήλωσε ο Χόρνερ. «Οι πάντες είναι επικεντρωμένοι στη νέα σεζόν και η υποστήριξη που έχω λάβει ήταν φανταστική» συμπλήρωσε.

Με το βλέμμα στη νέα σεζόν

«Σε τέτοιου είδους καταστάσεις βλέπεις πόσο δυνατοί είναι οι δεσμοί που έχεις σχηματίσει. Η υποστήριξη που είχα από τους οδηγούς και τους συνεργάτες μας ήταν απίστευτη» συνέχισε ο Χόρνερ.

Advertisement

Σχετικά με την έρευνα είπε: «Έχει γίνει κάποιοι ισχυρισμοί τους οποίους αρνούμαι πλήρως. Συνεργάζομαι πλήρως στην έρευνα και ελπίζω αυτή να ολοκληρωθεί σύντομα». «Έχω μία πολύ υποστηρικτική σύζυγο, μία πολύ υποστηρικτική οικογένεια και μένω συγκεντρωμένος στην δουλειά που έχουμε μπροστά μας για τη νέα σεζόν» σημείωσε ο Χόρνερ.

Advertisement

Ο Χόρνερ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους μετόχους της Red Bull GmbH για την διαχρονική υποστήριξή τους προς την ομάδα της F1. «Είμαστε πολύ ενωμένοι. Μετά τον θάνατο του Ντίτριχ (σ.σ. Μάτεσιτς, ιδρυτή της Red Bull) είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τους μετόχους. Το βλέπετε και στην επένδυση που έχει γίνει στην RB Powertrains. Είμαστε μία ομάδα» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Red Bull Racing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Red Bull: Καθυστερεί του Χορνερ-πιέζει για Άλμπον
Ferrari: Κυνηγάει κορυφαίο μηχανικό της Red Bull
Red Bull: Παρουσίασε την RB20