Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάνει τη Martini η Williams

Ελλάδα 23:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάνει τη Martini η Williams

FORMULA 1

Χάνει τη Martini η Williams

FORMULA 1

Η Martini δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη χορηγική συνεργασία της με τη Williams η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, δημιουργώντας από νωρίς ένα πονοκέφαλο για την ιστορική ομάδα.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βλέπετε αυτή η πενταετούς διάρκειας συνεργασία μάλλον δεν απέδωσε τους καρπούς που θα ήθελε το Bacardi Group στο οποίο ανήκει η Martini. Υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και αλλά υπήρξαν επαφές και με άλλες ομάδες προτού αποφασιστεί αν θα υπάρξει συνέχεια στην επένδυση, έστω και σε μικρότερο μέγεθος.

«Μας ξεκαθάρισαν πως στο τέλος του συμβολαίου μας, θα αποχωρήσουν εντελώς από τη Formula 1. Έχουν πολλά brands στην ομπρέλα τους και οι στρατηγικές τους προτεραιότητες αλλάζουν συνεχώς», είπε σχετικά η αναπληρώτρια διευθύντρια της ομάδας του Γκροβ, Claire Williams.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία χορηγία η οποία έτυχε θερμής υποδοχής καθώς επανέφερε εμβληματικά χρώματα από τη δεκαετία του ΄70. Ωστόσο, η Williams δεν ήταν σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό αυτή την περίοδο.

Η λογική λέει πως τα παραπάνω δεν αφορούν συζητήσεις του σήμερα αλλά κρατούν εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έπαιξαν το ρόλο τους στην επιλογή του Sergey Sirotkin, που φέρνει μαζί του 15 εκατομμύρια από την SMP Racing.