Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Ντρίφταρε ξανά στο Τόκιο! (+video)

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Ντρίφταρε ξανά στο Τόκιο! (+video)

FORMULA 1

Χάμιλτον: Ντρίφταρε ξανά στο Τόκιο! (+video)

FORMULA 1

Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο Λίουις Χάμιλτον επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος (ήτοι στο Τόκιο) και χάρισε απλόχερα θέαμα πίσω από το τιμόνι ενός Nissan Skyline GT-R!

Advertisement
Advertisement

Πριν από το φετινό ιαπωνικό GP ο Λιούις Χάμιλτον είπε να το ρίξει για λίγο έξω. Πώς, όμως, διασκεδάζει ένας οδηγός της F1; Σίγουρα τα ακριβά εστιατόρια και τα χλιδάτα κλαμπ είναι εξαιρετικά ελκυστικοί προορισμοί.

Ωστόσο τίποτε δεν συγκρίνεται με τα παλιά καλά… doughnuts ενός supercar! Αυτό φαίνεται ότι είναι τουλάχιστον το πιστεύω του Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός είχε γίνει viral πέρσι όταν ανέβηκε video του με εκείνον να ντριφτάρει ανελέητα παρέα με ένα λευκό Nissan R34 Skyline GT-R. Φέτος το ιαπωνικό GP μετακινήθηκε νωρίτερα στο καλεντάρι. Άρα και ο Λιούις θα είχε την ευκαιρία να βρεθεί κι εκείνος νωρίτερα στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Πριν, όμως, ο Χάμιλτον μεταβεί στην πίστα της Σουζούκα, πέρασε μια βόλτα από το Τόκιο. Εκεί, ο Βρετανός νοίκιασε ένα άλλο Skyline (μπλε αυτή τη φορά) και… ξεχύθηκε στους δρόμους της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω video ο Λιούις το διασκεδάζει με την ψυχή του. Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα καθιερωμένα doughnuts σε ένα άδειο πάρκινγκ.

Έτσι είχαμε το σίκουελ του Tokyo drift by Lewis φέτος. Υποθέτουμε ότι θα υπάρξει και τρίτη έκδοση στο εν λόγω franchise το 2025. Αυτή τη φορά με τον Χάμιλτον στα κόκκινα!