Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μπριατόρε: Ακόμη και ο Μπάτμαν θα δυσκολευόταν!

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπριατόρε: Ακόμη και ο Μπάτμαν θα δυσκολευόταν!

FORMULA 1

Μπριατόρε: Ακόμη και ο Μπάτμαν θα δυσκολευόταν!

FORMULA 1

Το πρώην αφεντικό των Benetton F1 και Renault F1 σχολίασε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο την είδηση-βόμβα της μετακίνησης Χάμιλτον στην Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Είτε τον συμπαθεί κανείς είτε όχι ένα είναι βέβαιο: Ο Φλάβιο Μπριατόρε ξέρει τον τρόπο για να χτίζει ομάδες που κερδίζουν.

Ο Ιταλός το έχει πράξει δύο φορές στην καριέρα του. Μία με τον Μίχαελ Σουμάχερ στην Benetton και μία με τον Φερνάντο Αλόνσο στην Renault. Φυσικά, ο Μπριατόρε απέχει από την ενεργό συμμετοχή στα της F1 εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο η άποψη του έχει πάντα βαρύτητα. Ιδίως για ένα τόσο «καυτό» ζήτημα.

Advertisement
Advertisement

«Με εξέπληξε η κίνηση του Χάμιλτον να κλείσει με την Ferrari» δήλωσε ο Ιταλός στην LaPresse. «Του εύχομαι όλα τα καλύτερα και θα συνηθίσει την πραγματικότητα» συνέχισε με νόημα.

Συμφωνεί, όμως, πανούργος Μπριατόρε με την επιλογή του Βρετανού; «Εάν συμφωνώ; Δεν ξέρω, καταρχάς πρέπει να έχει το κατάλληλο αυτοκίνητο. Μπορεί να έχει κανείς τον Μπάτμαν στην ομάδα αλλά αν το αυτοκίνητο δεν είναι καλό ακόμη και εκείνος θα δυσκολευόταν να φέρει αποτελέσματα» υπογράμμισε ο Ιταλός.

Advertisement

«Η Ferrari γνωρίζει καλύτερα τις ικανότητες των Λεκλέρ και Σάινθ. Εφόσον έκανε αυτήν την κίνηση τότε σίγουρα ήταν σωστή για εκείνη» πιστεύει ο Μπριατόρε. Είναι η ηλικία του Χάμιλτον πρόβλημα μήπως; «Αρκετά με το θέμα της ηλικίας» απάντησε με σιγουριά.

Advertisement

«Είδαμε όλοι τι κατάφερε ο Αλόνσο πέρσι και ο Χάμιλτον είναι δύο χρόνια (σ.σ τέσσερα στην πραγματικότητα) νεότερός του. Δεν μιλάμε για μπουμπούκια εδώ αλλά για οδηγούς με τεράστια εμπειρία. Ξέρουν πώς να στήνουν και να οδηγούν ένα μονοθέσιο. Και στο τέλος μόνο η ένδειξη στο χρονόμετρο μετράει» δήλωσε ο Μπριατόρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάμιλτον: Οι λόγοι που οδήγησαν στην μεταγραφή-σοκ!
Η βόμβα έσκασε: Ο Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025!
Ferrari: Είναι σωστή η επιλογή Χάμιλτον για το 2025;