Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αρνητικός στον Covid-19 o Perez, επιστρέφει στη δράση

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αρνητικός στον Covid-19 o Perez, επιστρέφει στη δράση

FORMULA 1

Αρνητικός στον Covid-19 o Perez, επιστρέφει στη δράση

FORMULA 1

Αρνητικό βγήκε το νέο τεστ για τον κορωνοϊό Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη ο Sergio Perez!

Advertisement
Advertisement

Έτσι, ο Μεξικανός οδηγός που έγινε ο πρώτος του grid που «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας και 70ης Επετείου, που αποτέλεσαν τον τέταρτο και τον πέμπτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, επιστρέφει!

O 30χρονος είχε μόνο ήπια συμπτώματα αυτή την περίοδο και σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 12/8, δήλωνε 100% έτοιμος να βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι της Racing Point RP20.

«Μου έλειψαν οι αγώνες και ήταν δύσκολο να τους παρακολουθώ από την τηλεόραση. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στην πίστα. Είμαι τυχερός γιατί είχα μόνο ήπια συμπτώματα, άρα μπορούσα να συνεχίσω να προπονούμε ώστε να εξασφαλίσω πως θα είμαι έτοιμος να οδηγήσω», είπε ο οδηγός από τη Γουαδαλαχάρα.

Αυτά προφανώς είναι κακά νέα για τον Nico Hulkenberg που πρόλαβε να λάβει μέρος στις διαδικασίες δύο Grand Prix και να εκκινήσει σε ένα από αυτά. Όμως ο Γερμανός πρόλαβε να προκαλέσει αίσθηση και να αυξήσει τις μετοχές του σε ότι αφορά σε διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει σε ρόλο επίσημου οδηγού το 2021.

Advertisement

Πάντως, ο βαθμός ετοιμότητας του Hulkenberg τον καθιστά πλέον ιδανικό υποψήφιο σε περίπτωση που κάποια ομάδα χρειαστεί αντικαταστάτη μέσα στη σεζόν.

hulk-gb20-b1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του GP 70ης Επετείου

O Hamilton πήγαινε με 230km/h με 3 ελαστικά!

F1 GP 70ης Επετείου: O Verstappen νίκησε τις Mercedes!

Advertisement