Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανανέωσε με τη Red Bull Racing o Sergio Perez (video)

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωσε με τη Red Bull Racing o Sergio Perez (video)

FORMULA 1

Ανανέωσε με τη Red Bull Racing o Sergio Perez (video)

FORMULA 1

Όπως αναμενόταν η Red Bull Racing επιβράβευσε τον Sergio Perez για τις φετινές του εμφανίσεις, προσφέροντάς του συμβόλαιο και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2022!

Advertisement
Advertisement

Ήταν να μην ανοίξει η πόρτα σε οδηγό εκτός της Junior Team – ο Μεξικανός απέδειξε με το καλημέρα τη σημασία που έχει η παρουσία ενός έμπειρου και μπαρουτοκαπνισμένου οδηγού στο πλευρό του Max Verstappen.

Με τέσσερις τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα στους πρώτους πέντε αγώνες της σεζόν, έχοντας βρεθεί στην πρώτη σειρά της εκκίνησης του Grand Prix της Emilia Romagna και κυρίως κατακτώντας τη νίκη στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, πήρε με το σπαθί του το νέο συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με μία σπουδαία ομάδα όπως η Red Bull, στην επικείμενη νέα εποχή της Formula 1. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Του χρόνου όλοι αρχίζουν από το μηδέν λόγω των νέων κανονισμών και μοναδικός μου στόχος είναι να βρεθώ στην κορυφή με τη Red Bull. Απαιτείται πάντα χρόνος για να εξοικειωθείς όταν πας σε μία νέα ομάδα αλλά τα πράγματα έχουν κυλήσει καλά φέτος και απολαμβάνω να είμαι μέρος της οικογένειας της Red Bull. Δουλέψαμε σκληρά για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και είναι σπουδαίο που βλέπω πως η ομάδα έχει πίστη σε μένα για το μέλλον. Έχουμε πολλά ακόμα να πετύχουμε μαζί και μία μεγάλη πρόκληση στα χέρια μας φέτος. Ελπίζω να τελειώσει ιδανικά και να συνεχίσουμε με κεκτημένη ταχύτητα το 2022», είπε μεταξύ άλλων ο Perez.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το video μέσω του οποίου ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών…

Όσο για την αυστριακή ομάδα, δεν θα μπορούσε παρά να αναγνωρίσει τη συνεισφορά του 31χρονου, που είναι πέμπτος στη βαθμολογία οδηγών και έχει βοηθήσει σημαντικά την RBR στη μάχη για τον τίτλο στους κατασκευαστές.

Advertisement

«Ο Checo είναι ένα μέλος της ομάδας που έχει κερδίσει σεβασμό και η εμπειρία αλλά και η αγωνιστική του ικανότητα είναι ανεκτίμητες καθώς μαχόμαστε για τον τίτλο των κατασκευαστών. Η ενσωμάτωσή του στον οργανισμό μας ήταν δίχως προβλήματα και εντυπωσιαστήκαμε από τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν, όπου έδειξε τι είναι ικανός να πετύχει με το μονοθέσιό μας. Του χρόνου περνάμε σε μία νέα εποχή για την F1, με εντελώς διαφορετικούς κανονισμούς και μονοθέσια και με 200 αγώνες και μία δεκαετία στο ενεργητικό του, ο Checo θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας να πάρει τα μέγιστα από την RB18. Προς το παρόν η προσοχή μας είναι στραμμένη στο να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο γίνεται πιο δυναμικά», σχολίασε ο CEO και επικεφαλής της Red Bull Racing Honda CEO, Christian Horner.

Teammate του θα είναι φυσικά ο Verstappen, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το 2023.

Advertisement

perez-bahraintest21-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για το Grand Prix… bowling στην Ουγγαρία!
Στοπ στη… γιούχα!
Τι λέει ο Mick Schumacher για το ντοκιμαντέρ για τον μπαμπά του;