Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Άλλη Lotus στην Ισπανία

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλλη Lotus στην Ισπανία

FORMULA 1

Άλλη Lotus στην Ισπανία

FORMULA 1

Παραδοσιακά ο πρώτος αγώνας επί ευρωπαϊκού εδάφους, σηματοδοτεί και τα πρώτα μεγάλα πακέτα αναβάθμισης για τα μονοθέσια των ομάδων της Formula 1. Σε αυτό το πνεύμα, η Lotus ελπίζει πως οι βελτιώσεις στην E23 Hybrid θα την κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Όλες οι ομάδες θα έχουν σημαντικές αναβαθμίσεις για τον πρώτο αγώνα στην Ευρώπη και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες. Εμείς θέλουμε, μετά την Κίνα και το Μπαχρέιν, να έχουμε άλλον έναν καλό αγώνα“, είπε ο τεχνικός διευθυντής της Lotus, Nick Chester, στο πλαίσιο της προεπισκόπησης της για τον πέμπτο αγώνα της χρονιάς.

Μάλιστα, ο Βρετανός “τοποθέτησε” και το μονοθέσιο της ομάδας του έναντι του άμεσου ανταγωνισμού: “Η Mercedes παραμένει το σημείο αναφοράς, αν και η Ferrari την καταδιώκει. Μετά υπάρχει μεγάλη διαφορά με τη Williams και ακολουθεί η Red Bull και εμείς. Εδώ οι διαφορές είναι πολύ μικρές και μπορούμε να τους κοντράρουμε“.

Advertisement
Advertisement

Μετά τους ασιατικούς αγώνες και χάρη στους βαθμούς σε Κίνα και Μπαχρέιν, η Lotus ανέβηκε στην έκτη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών, με πόντους – όλους από τον Romain Grosjean.