Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Albon: Επιπλοκές μετά την εγχείρηση!

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Albon: Επιπλοκές μετά την εγχείρηση!

FORMULA 1

Albon: Επιπλοκές μετά την εγχείρηση!

FORMULA 1

Ο Alexander Albon θα θέλει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατόν τον προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο Ταϊλανδός παρουσίασε μετεγχειρητικές επιπλοκές έπειτα από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία είχε υποβληθεί.

Advertisement
Advertisement

Το χειρουργείο είχε λάβει χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο νοσοκομείο San Gerardo κοντά στην Monza. Ο Alexander είχε ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα για να συμμετάσχει στο ιταλικό GP. Όμως, το πρωί του Σαββάτου διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα και αυτό δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, η περιπέτεια του οδηγού της Williams δεν τελείωσε εκεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας: “Μετά το χειρουργείο ο Alex παρουσίασε προβλήματα σχετιζόμενα με την αναισθησία τα οποία οδήγησαν σε αναπνευστική ανεπάρκεια, μία γνωστή αλλά όχι συνηθισμένη επιπλοκή. Διασωληνώθηκε εκ νέου και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας“.

Advertisement
Advertisement

Ο κατάσταση του Albon βελτιώθηκε γρήγορα και έτσι το πρωί της Κυριακής βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο. Την Δευτέρα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του. Με το GP της Σιγκαπούρης να διεξάγεται σε δύο εβδομάδες, ο Alex έχει αρκετό χρόνο στην διάθεσή του ώστε να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει πίσω από το τιμόνι της Williams.

Η βρετανική ομάδα, είχε αντικαταστήσει εσπευσμένα τον Albon στην Ιταλία με τον Nyck de Vries. Ο Ολλανδός τα πήγε περίφημα τερματίζοντας στην ένατη θέση. Οι άνθρωποι της Williams δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους και ο de Vries έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση του χρόνου στην ομάδα, δίπλα στον Albon.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche: Δεν μπαίνει στην F1 με την Red Bull το 2026!
F1 GP Ιταλίας: Θα αντέξει ο Leclerc στην πίεση του Verstappen; (+video)
F1 GP Ιταλίας: Ο άρχοντας της Ιταλίας!