Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αυτή είναι και η νέα Alfa Romeo!

Ελλάδα 7:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι και η νέα Alfa Romeo!

FORMULA 1

Αυτή είναι και η νέα Alfa Romeo!

FORMULA 1

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, η Alfa Romeo Racing αποκάλυψε με κάθε επισημότητα τη νέα C39.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς καμουφλάζ και καρδούλες, με τα επίσημα χρώματα της ομάδας που δεν διαφέρουν από την περυσινή ταυτότητα. Το Centro Stile Alfa Romeo κράτησε το εμβληματικό κόκκινο που συνοδεύει το brand, το συνδυάζει ξανά με το λευκό μόνο που φέτος υπάρχουν και κόκκινες λωρίδες που επεκτείνονται μέχρι το ρύγχος.

Έχουμε τα μεγάλα λογότυπα της ORLEN που είναι ο σημαντικός χορηγός που έφερε στην ομάδα ο Robert Kubica και εντοπίζονται στα ψυγεία και στην πίσω αεροτομή. Ο Πολωνός θα έχει ρόλο εφεδρικού οδηγού, οδηγός εξέλιξης θα είναι ξανά η Tatiana Calderon με τους Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi να αποτελούν εκ νέου το επίσημο οδηγικό δίδυμο.

Το όνομά της συνεχίζει το μοτίβο ονοματοδοσίας της Sauber Motorsport που «τρέχει» την ομάδα και συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή της.

Advertisement
Advertisement

«Η C39 αποτελεί φυσική εξέλιξη του περυσινού μονοθεσίου, παρότι έχει αρκετές αλλαγές. Βελτιώσαμε πολλά πράγματα, νομίζω πέρα από τις ζάντες και τους τροχούς, δύσκολα μπορεί να δει κανείς κάτι που δεν έχει αλλάξει. Είναι ένα εντελώς νέο θηρίο! Αναμένουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας σε σχέση με πέρυσι, να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός και ελπίζουμε να μαχόμαστε για μία θέση στην κορυφή του midfield», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Alfa Romeo Racing, Jan Monchaux.

Η C39 όπως και οι αντίπαλοί της, ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας
Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16
Αυτή είναι η νέα Ferrari SF1000 (video)