Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αυτή είναι η νέα Racing Point

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα Racing Point

FORMULA 1

Αυτή είναι η νέα Racing Point

FORMULA 1

Λίγο προτού αρχίσουν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, η Racing Point παρουσίασε μονοθέσιο, χρώματα και χορηγούς ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2020.

Advertisement
Advertisement

Στην τελευταία σεζόν με αυτό το όνομα αφού από το 2021 θα αγωνίζεται ως Aston Martin αλλά και με τα συγκεκριμένα χρώματα. Το ροζ όχι απλά παραμένει αλλά ενισχύεται αφού η BWT (Best Water Technology) γίνεται βασικός χορηγός με αντίστοιχη παρουσία πάνω στην RP20.

Η νέα ταυτότητα παρουσιάστηκε επί αυστριακού εδάφους, στις όχθες της λίμνης Μοντζέε, στην έδρα της συγκεκριμένης εταιρείας. Τα λογότυπα της εταιρείας στοιχημάτων SportPesa απουσίαζαν.

Πίσω από το τιμόνι θα είναι και το 2020 ο Sergio Perez που επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα αλλά και ο Lance Stroll που είναι άλλωστε και ο… γιος του μεγάλου αφεντικού. Τις υβριδικές μηχανές θα τις παρέχει και φέτος η Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Στόχος της Racing Point είναι να επιστρέψει στα επίπεδα απόδοσης των περασμένων ετών. Το 2019 ήταν έβδομη στη βαθμολογία κατασκευαστών με 73 πόντους στο ενεργητικό της και καλύτερο πλασάρισμα την τέταρτη θέση του Stroll στο Grand Prix Γερμανίας.

Θυμίζουμε πως ως Force India, από το 2014 και μετά είχε σταθερά ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα την τέταρτη θέση στην κατάταξη κατασκευαστών το 2016 και το 2017.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας
Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16
Αυτή είναι η νέα Ferrari SF1000 (video)

Advertisement