Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τι λέει η μάνατζερ του Schumacher για το ντοκιμαντέρ στο Netflix;

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι λέει η μάνατζερ του Schumacher για το ντοκιμαντέρ στο Netflix;

FORMULA 1

Τι λέει η μάνατζερ του Schumacher για το ντοκιμαντέρ στο Netflix;

FORMULA 1

Συναισθήματα ανυπομονησίας και προσμονής έχει γεννήσει στους απανταχού φίλους της Formula 1 και ειδικά του Michael Schumacher, η είδηση της επικείμενης πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ του Netflix.

Advertisement
Advertisement

Ένα ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και θα φωτίσει άγνωστες πτυχές της καριέρας αλλά κυρίως της ζωής και της προσωπικότητας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ως γνωστόν, είναι το «επίσημο» ντοκιμαντέρ για τον Γερμανό και έχει γίνει και με τη συγκατάθεση αλλά κυρίως με τη συμβολή και τη συμμετοχή της οικογένειάς του. Με την Corinna Schumacher να παίζει κομβικό ρόλο στο όλο εγχείρημα.

Το ίδιο και η Sabine Kehm, το πρόσωπο που ήταν στο πλευρά του Michael στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του, συνεχίζοντας τώρα σε παρόμοιο ρόλο στην καριέρα του γιου του, Mick, που φέτος κάνει ντεμπούτο στη Formula 1 με την ομάδα της Haas.

Advertisement
Advertisement

Η Kehm ξεκίνησε από εκπρόσωπος Τύπου, εξελίχθηκε σε μάνατζερ, δεξί χέρι, σκιά, σε ένα πραγματικό μέλος της «οικογένειας». Γι’ αυτό και έχουν σημασία όσα η ίδια λέει σχετικά με το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ.

«Η αστείρευτη δύναμή του, η αφοσίωσή του, η απόλυτη αγάπη για την οικογένειά του, είναι πράγματα που αναδεικνύονται. Προκειμένου να διατηρήσει σε μία ιδιωτική σφαίρα την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του η οποία αποτελούσε για εκείνον πηγή δύναμης, πάντα έκλεινε ερμητικά την πόρτα στα αδιάκριτα μάτια. Αυτή η ταινία, αφηγείται και τους δύο κόσμους του Michael. Και τον αγωνιστικό όσο και τον προσωπικό. Είναι το δώρο της οικογένειας προς τον αγαπημένο σύζυγο και πατέρα», είπε η Kehm, με τις δηλώσεις της να φιλοξενούνται στο Auto Motor und Sport.

Advertisement

Φυσικά η 56χρονη Γερμανίδα έχει ρόλο και μπροστά από την κάμερα στο ντοκιμαντέρ, αφού συμπεριλαμβάνεται στη μακροσκελή λίστα όσων μιλούν για τον κορυφαίο για πολλούς οδηγό όλων των εποχών. Λίστα στην οποία συναντάμε επίσης τους Rolf, Ralf, Corinna, Mick και Gina Schumacher αλλά και τους Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore, David Coulthard, Willi Weber, Luca di Montezemolo, Piero Ferrari.

schumacher_japan10_laughs_closeup_front1000x600

Advertisement

Περισσότερα, στο Netflix, στις 15 Σεπτεμβρίου…

Διαβάστε επίσης:
Ένα όνειρο με τον Schumacher…
O Jean Todt επισκέπτεται συχνά τον Michael Schumacher
O Schumacher όπως θέλω να τον θυμάμαι (video αφιέρωμα)