Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Hamilton επιστρέφει, είπε η Mercedes

Ελλάδα 9:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Hamilton επιστρέφει, είπε η Mercedes

FORMULA 1

Ο Hamilton επιστρέφει, είπε η Mercedes

FORMULA 1

Οι αμφιβολίες για την επιστροφή του Sir Lewis Hamilton στην ενεργό δράση, φαίνεται να εξανεμίζονται, τουλάχιστον από την πλευρά της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes είπε ότι ο Hamilton «επιστρέφει» για τη σεζόν του 2022 με ένα Tweet.

Επιστρέφει τελικά ο Sir Hamilton ή όχι; Ο ίδιος δεν έχει δηλώσει κάτι, ούτε στα social media, που έχει επιστρέψει (πανηγυρικά) αλλά ούτε και στα ως επίσημο δελτίο τύπου. Όμως η ομάδα του, φαίνεται, τον υπολογίζει κανονικά.

Με ένα tweet η Mercedes-AMG Petronas έγραψε ότι «το 44 επέστρεψε».

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση (μάλλον ανεπίσημη) έρχεται μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Οδηγών στο εργοστάσιο της Mercedes.

Advertisement

Ο Sir Hamilton υποτίθεται πως περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, για το τι έγινε στο Άμπου Ντάμπι. Εκεί ο οδηγός της Mercedes, έχασε την νίκη και τον Παγκόσμιο Τίτλο του 2021, από τον Max Verstappen.

Σύμφωνα με την Γερμανική ομάδα ο διευθυντής του αγώνα Michael Masi, απέτυχε να εφαρμόσει σωστά τους κανόνες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου με αυτοκίνητο ασφαλείας στο τέλος του Grand Prix, κάτι που οδήγησε άμεσα στο να χάσει ο Hamilton το προβάδισμά του, τον αγώνα και το πρωτάθλημα.

Advertisement

Μέχρι τώρα ο οδηγός της Mercedes δεν φαίνεται να έχει κάνει seat fit στην νέα W13, την οποία η ομάδα θα παρουσιάσει επίσημα στις 18/2.

hamilton-spain21-a1000x600ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι δώρο έκανε η Mercedes στον Bottas;
F1 2022: 5+1 λόγοι για να μην χάσεις κανένα αγώνα!
Formula 1- Sir Lewis Hamilton: Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι αντικαταστάτες του