Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τι συμβαίνει με τον Webber;

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι συμβαίνει με τον Webber;

FORMULA 1

Τι συμβαίνει με τον Webber;

FORMULA 1

Ο 36χρονος Αυστραλός πιλότος της Red Bull ξεκίνησε θετικά τη χρονιά έχοντας μαζέψει 26 βαθμούς στους 2 πρώτους αγώνες. Τα γεγονότα όμως στην Μαλαισία όπου ο Φέτελ παρακούοντας στις εντολές της ομάδας του στέρησε τη νίκη φαίνεται πως έχουν επηρεάσει την απόδοση του Αυστραλού πιλότου. Του Τ. Πουρναράκη

Advertisement
Advertisement

Ο Γουέμπερ στους δυο τελευταίους αγώνες σε Κίνα και Μπαχρέιν έχει εκκινήσει από την τελευταία (σ.σ: έμεινε από καύσιμα στις δοκιμές) και την 7η θέση και έχει πάρει μόλις 6 βαθμούς σ’ αυτούς τους δυο αγώνες. Στην Κίνα εγκατέλειψε καθότι έφυγε ένα μπουλόνι και στο Μπαχρέιν τερμάτισε 6ος παρότι ο teammate του Σεμπάστιαν Φέτελ με ίδιο μονοθέσιο κέρδισε με άνεση τον αγώνα.

Αυτό άνοιξε τη διαφορά στη βαθμολογία ανάμεσα στους δυο πιλότους της Red Bull στους 45 βαθμούς.

Ο Γουέμπερ δε θέλει να δεχτεί πως η απόδοσή του έχει πέσει: «Πιστεύω πως ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση το χειμώνα και θεωρώ πως οδήγησε καλά στους τρεις αγώνες. Η Κίνα ήταν μια απογοήτευση αλλά αν εξαιρέσει κανείς αυτό τον αγώνα είμαι ευχαριστημένος. Στο Μπαχρέιν δεν έχω πάει ποτέ καλά είναι μια πίστα εφιάλτης για μένα. Αλλά ευτυχώς τώρα επιστρέφουμε στην Ευρώπη θα ανασυνταχτούμε και θα επιτεθώ ξανά».

Advertisement
Advertisement

Επόμενος αγώνας το Ισπανικό GP στις 12 Μαΐου.
[nggallery id=2200]