Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ελεύθερος να φύγει αν θέλει ο Vettel

Ελλάδα 9:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελεύθερος να φύγει αν θέλει ο Vettel

FORMULA 1

Ελεύθερος να φύγει αν θέλει ο Vettel

FORMULA 1

Μπορεί θεωρητικά να δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Red Bull Racing αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό να τον κρατήσει αν πραγματικά ήθελε να φύγει. Αυτό παραδέχθηκε ο Ντίτριχ Μάτεσιτζ για τον Σεμπάστιαν Φέτελ! Ο ισχυρός άνδρας της Red Bull απολαμβάνει την επιτυχία της ομάδας Formula 1 της αυστριακής εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει τρία σερί νταμπλ – όλα με τον 25χρονο Γερμανό σε ηγετικό ρόλο. Παρότι ο Φέτελ «μεγάλωσε» αγωνιστικά ως μέλος της οικογένειας των ταύρων, είναι σαφές πως δεν θα είναι για πάντα στις τάξεις τους.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι κάτι που ο Μάτεσιτζ και αναγνωρίζει και σέβεται, όπως δείχνουν οι αφοπλιστικά ειλικρινείς δηλώσεις του στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

«Αν δεν είχαμε καλή συνεργασία, δεν θα είχε νόημα να τον κρατήσουμε επειδή θα είχε συμβόλαιο. Επίσης, αν ήμουν κι εγώ οδηγός Formula 1, θα είχα την επιθυμία να γίνω κάποτε οδηγός της Ferrari. Ωστόσο αυτό είναι θέμα που δεν αφορά στο παρόν», είπε ο 68χρονος.

Πράγματι, όσο στο Μαρανέλο υπάρχει ο Φερνάντο Αλόνσο, είναι δύσκολο να δούμε μία τέτοια μεταγραφή άρα ο Μάτεσιτζ μπορεί προς το παρόν να κοιμάται ήσυχος.
[nggallery id=1776]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement