Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποκλειστική συνέντευξη Μαρκ Ουέμπερ

Ελλάδα 22:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστική συνέντευξη Μαρκ Ουέμπερ

FORMULA 1

Αποκλειστική συνέντευξη Μαρκ Ουέμπερ

FORMULA 1

Ο Μαρκ Γουέμπερ προχθές ολοκλήρωσε το πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης. Πλέον η επόμενη φορά που θα μπει στο μονοθέσιο της Red Bull την RB9 θα είναι στο ξεκίνημα των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής για το GP της Αυστραλίας σε 11 μέρες. Εμείς όντας φιλοξενούμενοι στο motorhome της Red Bull είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του για τις δοκιμές αλλά και το ξεκίνημα της σεζόν. Αποστολή Βαρκελώνη: Τάκης Πουρναράκης

Advertisement
Advertisement

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τις φετινές δοκιμές;
Το μονοθέσιο μας είναι καλό, δεν ξέρουμε πόσο καλό σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά πλέον οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν όπως επίσης και όλο αυτό το μπλα – μπλα των προηγούμενων εβδομάδων. Τα ψέματα τελείωσαν και θα πάμε για να αγωνιστούμε τις επόμενες βδομάδες.

Ποια η άποψή σου για τα ελαστικά της Pirelli;
Είναι καλά για ένα γύρο. Μετά όμως η απόδοσή τους πέφτει με επιθετικό τρόπο, γύρο με το γύρο. Η συνολική πτώση στην απόδοση είναι πολύ μεγάλη, σήμερα Σάββατο εδώ στη Βαρκελώνη οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές και περιμέναμε αυτό να αμβλύνει λίγο τη φθορά. Γενικά ακόμη προσπαθούμε να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας των νέων ελαστικών της Pirelli, αυτό λίγο πολύ ισχύει για όλες τις ομάδες όλοι αντιμετωπίζουμε την ίδια πρόκληση.
[nggallery id=1998]
Τι προβλέπεις για τον αγώνα της πατρίδας σου σε δυο βδομάδες;
Θα είναι ένας απρόβλεπτος αγώνας με ελάχιστες διαφορές ανάμεσα στα κορυφαία μονοθέσια. Όπως βλέπετε σήμερα υπάρχουν πολλά γρήγορα μονοθέσια εκεί έξω. Βέβαια δεν είναι πραγματική η εικόνα που θα δούμε στο ΆΛμπερτ Παρκ καθότι πρόκειται για αγώνα σε δημόσιους δρόμους και όχι κανονική πίστα. Επίσης οι θερμοκρασίες προβλέπονται χαμηλές. Στη Σεπάνγκ που θα έχει αρκετή ζέστη και είναι κανονική πίστα θα δούμε που πραγματικά βρισκόμαστε.

Περισσότερα εδώ

Advertisement
Advertisement