Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford Mustang Mach-E ακόμα καλύτερη!

Ελλάδα 17:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Ford Mustang Mach-E ακόμα καλύτερη!

ΝΕΑ

H Ford Mustang Mach-E ακόμα καλύτερη!

ΝΕΑ

Αυξάνεται η ικανότητα ρυμούλκησης της Mustang Mach-E και μειώνετε ο χρόνος φόρτισης του, ενώ το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford, συνεχίζει να προσελκύει νέους πελάτες στη μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Αυξάνεται η ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα στα 1.000 kg για τις πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις Extended Range της Ford Mustang Mach-E

Η εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκηση με φρένα της Ford Mustang Mach-E αυξάνεται τώρα στα 1.000 κιλά για τα μοντέλα Extended Range τόσο στην έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στην τετρακίνητη.

Αυτή η επίδοση είναι αρκετή για να μπορούν οι πελάτες να ρυμουλκήσουν ένα τυπικό μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος.

Advertisement
Advertisement

Η Mustang Mach-E έχει επίσης αναβαθμιστεί για μείωση του χρόνου φόρτισης μεταξύ 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά, ενώ μια επαναβαθμονόμηση της λειτουργίας οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέρει τώρα μία πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες που συνδυάζεται με βελτιώσεις στην οδηγική άνεση.

«Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία» δήλωσε ο This Woelpern, general manager, Imports, Ford Ευρώπης.

Η Mustang Mach-E που πωλείται στην Ευρώπη πάνω από ένα χρόνο, εξακολουθεί να κερδίζει φίλους. Περίπου το 88% των πελατών του μοντέλου μέχρι σήμερα έχει προέλθει από άλλες μάρκες αυτοκινήτων με στόχο να απολαύσει τον fun-to-drive χαρακτήρα, το τολμηρό στυλ και την αυτονομία του οχήματος.

Advertisement

Οι υφιστάμενοι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πολλές πρόσφατες βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων λογισμικού ή εγκρίσεων τύπου, ενώ περαιτέρω over-the-air ενημερώσεις προγραμματίζονται με στόχο στη συνεχή βελτίωση της Mustang Mach-E

Advertisement