Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Η Ford Pro ενσωματώνει τα επαγγελματικά στη ψηφιακή εποχή

Ελλάδα 6:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ford Pro ενσωματώνει τα επαγγελματικά στη ψηφιακή εποχή

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Η Ford Pro ενσωματώνει τα επαγγελματικά στη ψηφιακή εποχή

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Η Ford Pro γεννήθηκε προκειμένου να αναβαθμίσει άμεσα την παραγωγικότητα των επαγγελματικών στόλων της Ευρώπης με διάφορους καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους.

Advertisement
Advertisement

Στα άμεσα πλάνα της είναι να παρουσιάσει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις με σκοπό την αύξηση του χρόνου λειτουργίας των οχημάτων με την παράλληλη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Η Ford Pro αποτελεί νέα παγκόσμια επιχειρηματική μονάδα η οποία είναι αφιερωμένη στον εμπορικό κλάδο με άμεσο στόχο την αναβάθμιση της παραγωγικότητας σε κάθε τομέα.

H Ford Pro είναι μία νέα παγκόσμια επιχειρηματική μονάδα που είναι αφιερωμένη στην παροχή λύσεων σε εμπορικούς πελάτες όλων των μεγεθών συνδυάζοντας λύσεις που σχετίζονται με τα ίδια τα οχήματα, το λογισμικό, τη φόρτιση, το σέρβις και τη χρηματοδότηση για επαγγελματικά οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα η Ford Pro επιστρατεύει το έξυπνο λογισμικό, τις δυνατότητες φόρτισης, το αξιόπιστο σέρβις καθώς επίσης και την ευέλικτη χρηματοδότηση κυρίως για επαγγελματικά οχήματα.

Η νέα εταιρία προσφέρει μεταξύ άλλων μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη λειτουργία των στόλων κάθε επιχείρησης τόσο με συνδεδεμένα όσο και εξηλεκτρισμένα οχήματα.

Advertisement

«Εισερχόμαστε στην always-on ψηφιακή εποχή, και η διαχείριση ενός στόλου δεν ήταν ποτέ πιο περίπλοκη» δήλωσε ο Ted Cannis, CEO, Ford Pro. «Η Ford Pro διευκολύνει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με μία λύση ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης one-stop-shop από μία μάρκα που μπορούν να εμπιστευτούν αμέριστα».

Η Ford Pro πρωτοπορεί στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, αφού παρέχει πλήρως ενσωματωμένες ψηφιακές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να διαχειρίζονται τους στόλους τους με άνεση και αποτελεσματικότητα, είτε χρησιμοποιούν πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα οχήματα, είτε ηλεκτρικά – ή ακόμη και οχήματα που δεν ανήκουν στη Ford.

Advertisement

Να θυμίσουμε εδώ πως η Ford είναι η Νο.1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων επί επτά συναπτά έτη στην Ευρώπη. Η ραγδαία εξέλιξη του ψηφιακού λογισμικού σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συμβάλλουν καταλυτικά στην επίτευξη του στόχου για παγκόσμια έσοδα που θα αγγίξουν τα 45 δις δολάρια την επόμενη τριετία.

Η Ford Pro σκοπεύει να διευκολύνει τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και στα επαγγελματικά οχήματα με μία γκάμα ικανών, αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, που αυξάνουν την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα.

Advertisement

Το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit ξεπέρασε παρακαλώ τις 5.000 παραγγελίες προτού ολοκληρωθεί η παραγωγή του. Η Ford βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, η οικογένεια Transit διευρύνεται με τέσσερα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα – το νέο Transit Custom van ενός τόνου, το πολυχρηστικό Tourneo Custom το 2023, το μικρότερο, επόμενης γενιάς Transit Courier van και το πολλαπλών χρήσεωνTourneo Courier το 2024.

Φυσικά υπάρχει και η υπηρεσία Ford Pro Charging που προσφέρει ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης που αφορά τους στόλους επαγγελματικών οχημάτων, το οποίο είναι σε θέση να καθορίζει τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές φόρτισης και να εφαρμόζει αξιόπιστες λύσεις για τις επιχειρήσεις της Γηραιάς Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Pro: Ξεκίνησε η παραγωγή του E-Transit
Ford: Πρωταθλήτρια στα επαγγελματικά στην Ελλάδα
Η Ford «συνδέει» τα επαγγελματικά της οχήματα