Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Η Ford «συνδέει» τα επαγγελματικά της οχήματα

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford «συνδέει» τα επαγγελματικά της οχήματα

Fleet Cars

Η Ford «συνδέει» τα επαγγελματικά της οχήματα

Fleet Cars

Η Ford βοηθά τους στόλους επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και τις επιχειρήσεις, να πραγματοποιήσουν μία εύκολη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση

Advertisement
Advertisement

Καθώς το E-Transit στοχεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας για τους πελάτες των επαγγελματικών οχημάτων, η Ford επεκτείνει τη γκάμα εργαλείων διαχείρισης στόλων ώστε να παρέχει δεδομένα ηλεκτρικών οχημάτων και αναφορές για τη διαδικασία φόρτισης, καθώς και νέα χαρακτηριστικά που θα συμβάλλουν στην ασφάλεια των οχημάτων, αυξάνοντας συγχρόνως την αποδοτικότητα των οδηγών.

Με τη νέα λειτουργία παρακολούθησης κατανάλωσης της ενέργειας του στόλου και τα εργαλεία διαχείρισης οχημάτων της Ford Commercial Solutions, τα οποία διατίθενται μέσω εύχρηστης εφαρμογής και διαδικτυακών διεπαφών, η Ford βοηθά τους στόλους επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς και τις επιχειρήσεις, να πραγματοποιήσουν μία ομαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα διατίθενται στους αγοραστές του νέου E-Transit όταν το μοντέλο κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2022.

Advertisement
Advertisement

Με τα νέα εργαλεία ηλεκτρικών οχημάτων, οι διαχειριστές στόλων μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση κάθε οχήματος, να διαχειρίζονται τη χρήση ενέργειας, αλλά και να συλλέγουν σημαντικές πληροφορίες για τις επιδόσεις τους. Χρησιμοποιώντας δεδομένα για ηλεκτρικά οχήματα, όπως η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σε kWh), η ταχύτητα φόρτισης και η αυτονομία, οι διαχειριστές μπορούν να κατανοούν καλύτερα πώς λειτουργούν τα οχήματά τους σε πραγματικό χρόνο ώστε να μπορέσουν να συνεισφέρουν στη βελτιστοποίηση του λειτουργικού κόστους και χρόνου.

Advertisement

Τα νέα εργαλεία περιλαμβάνουν επίσης λειτουργία pre-conditioning. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές στόλων θα μπορούν από απόσταση να ρυθμίζουν την θερμοκρασία στην καμπίνα, όσο το E-Transit είναι συνδεδεμένο στην πρίζα, ώστε να μην επηρεάζονται τα αποθέματα ενέργειας της μπαταρίας. 1 Οι διαχειριστές θα ειδοποιούνται εάν ένα όχημα δεν είναι συνδεδεμένο όταν έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο, ενώ άλλα εργαλεία θα τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται από απόσταση συναλλαγές για δημόσια φόρτιση και να λαμβάνουν αναφορές για την πληρωμή των εργαζομένων οι οποίο φορτίζουν το όχημα στο σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης:

Το Ford Ranger σε νέα έκδοση καμπίνα-σασί

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ford E-Transit (+video)

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Hilux;

Advertisement