Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ζητούνται οδηγοί Ταξί με μισθό 6.000 ευρώ!

Ελλάδα 9:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζητούνται οδηγοί Ταξί με μισθό 6.000 ευρώ!

Fleet Cars

Ζητούνται οδηγοί Ταξί με μισθό 6.000 ευρώ!

Fleet Cars

Η Addison Lee θέλει να προσλάβει 1.000 οδηγούς, καθώς η ζήτηση για διαδρομές αυξήθηκε κατά 40% από τον Αύγουστο ως τον Σεπτέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Η Addison Lee, η μεγαλύτερη εταιρεία ταξί στο Λονδίνο, προσφέρει 5.000 στερλίνες (περίπου 6.000 ευρώ) για τέσσερις εβδομάδες εργασίας, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει οδηγούς.

Ο εγγυημένος μισθός ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα και προϋποθέτει οι οδηγοί να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 140 διαδρομές, ανέφερε η εταιρεία. Το πακέτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άδειες μετ’ αποδοχών.

Advertisement
Advertisement

Το Brexit έχει δημιουργήσει σοβαρές ελλείψεις στην αγορά εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον τομέα των μεταφορών να έχει δεχθεί ιδιαίτερο πλήγμα. Η έλλειψη οδηγών φορτηγών οδήγησε σε μεγάλη αύξηση τις τιμές των καυσίμων. Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να προσφέρει προσωρινή βίζα σε επαγγελματίες κρεοπώλες, ενώ εξετάσει να κάνει το ίδιο και σε άλλους τομείς.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η Addison Lee θέλει να προσλάβει 1.000 οδηγούς, καθώς η ζήτηση για διαδρομές αυξήθηκε κατά 40% από τον Αύγουστο ως τον Σεπτέμβριο. Η εταιρεία αναμένει ότι η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται ως τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ζητούνται οδηγοί με μισθό από 2.300 έως 2.750 ευρώ
Ζητούνται 200 οδηγοί φορτηγών με μισθό 3.500 ευρώ!
Λύθηκε το θέμα με τα απούλητα εισαγόμενα μεταχειρισμένα Ταξί