Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Το νέο Fiat Fiorino σε χειμερινές δοκιμές

Ελλάδα 12:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Fiat Fiorino σε χειμερινές δοκιμές

Fleet Cars

Το νέο Fiat Fiorino σε χειμερινές δοκιμές

Fleet Cars

Το μικρό επαγγελματικό όχημα της Fiat, το γνωστό μας Fiorino αναμένεται να λανσαριστεί με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και αναβαθμισμένη ποιότητα.

Advertisement
Advertisement

Το Fiorino όλα αυτές τις δεκαετίες που υπάρχει στην αγορά έχει αποδειχθεί ως το δεξί χέρι του επαγγελματία, κυρίως στο αστικό περιβάλλον, αφού προσφέρει μία σειρά από πρακτικές λύσεις, που τον διευκολύνουν στην καθημερινή εργασία του.

Επιθυμώντας να διατηρήσει το συγκεκριμένο μοντέλο στην κορυφή της κατηγορίας του όσον αφορά την απόδοση, το χαμηλό λειτουργικό κόστος, την άνεση και τη λειτουργικότητα, η Fiat βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης της νέας γενιάς του. Ήδη τα πρώτα μοντέλα δοκιμών βρίσκονται σε διαδικασία απαιτητικών τεστ κάτω από ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες εικόνες που μας έρχονται από την Σκανδιναβική χερσόνησο, παρατηρούμε ότι το νέας γενιάς Fiorino θα διαθέτει ένα εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό, κυρίως εμπρός, με την υιοθέτηση νέας μάσκας και φωτιστικών σωμάτων. Πιθανότατα οι εξωτερικές διαστάσεις να έχουν αυξηθεί, κυρίως το μεταξόνιο, με αποτέλεσμα η καμπίνα επιβατών να γίνει πιο άνετη και εργονομική, ενώ πιο σημαντικό να μεγαλώσει ο ωφέλιμος χώρος μεταφοράς αντικειμένων. Από την άλλη, περιμένουμε αναβαθμισμένο επίπεδο στον εξοπλισμό ασφαλείας, αλλά και τεχνολογικά γκάτζετ, όπως σύστημα infotainment.

Επίσης στις ίδιες φωτογραφίες παρατηρούμε ότι πάνω από την καμπίνα των επιβατών έχει τοποθετηθεί ένα αεροδυναμικής σχεδίασης πάνελ με σκοπό να βελτιώσει τη ροή του αέρα, στην έκδοση με τον υπερυψωμένο χώρο φόρτωσης. Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήριων συνόλων, προς το παρόν η ιταλική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο. Το πιο πιθανόν είναι η Fiat να διατηρήσει τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ των 1,3 λίτρων.

Advertisement

Για όλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τα τέλη του 2021, όπου και το νέο Fiorino θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του.

Πηγή: Motor1

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ήρθε στην Ελλάδα το ανανεωμένο Fiat Panda (+τιμές)

To Fiat Panda CNG χωρίς τέλη κυκλοφορίας (+τιμή)

Advertisement

Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού Fiat 500 (video)