Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού Fiat 500 (video)

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού Fiat 500 (video)

ΝΕΑ

Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού Fiat 500 (video)

ΝΕΑ

Διατίθεται σε εκδόσεις που ικανοποιούν εκείνους που αναζητούν ένα όχημα για τις αστικές μετακινήσεις, καθώς και όσους περιηγούνται και εκτός πόλης.

Advertisement
Advertisement

Νεανικό design, πρακτικότητα, ευελιξία και κομψότητα. Αυτά είναι μόλις λίγα από τα «ατού» του Fiat 500, τα οποία το έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα παγκοσμίως.

Το αυτοκίνητο πόλης της εταιρείας από το Τορίνο, πλέον, έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή, διατιθέμενο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Ο λόγος για το Fiat 500e το οποίο προσφέρεται στο αγοραστικό κοινό σε εκδόσεις hatchback, cabrio και 3+1. Η τελευταία, μάλιστα, συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ελέω της προσθήκης μιας επιπλέον πόρτας στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα θύρα διευκολύνει την πρόσβαση στο εσωτερικό της καμπίνας, χωρίς να επηρεάζονται οι εξωτερικές διαστάσεις του αυτοκινήτου.

Οι εκδόσεις του ηλεκτρικού Fiat 500e

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι για το μοντέλο, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 εκδόσεις εξοπλισμού και 2 εκδόσεις απόδοσης και αυτονομίας.

Όσοι αναζητούν ένα μοντέλο που θα αποτελεί… συνοδοιπόρο τους στις καθημερινές τους μετακινήσεις εντός πόλης, τότε κρίνεται επαρκής η έκδοση Action με την μπαταρία των 23,8 kWh και τα 180 χλμ.  αυτονομίας. Η ιπποδύναμη αποτυπώνεται στα 95 ps, τo 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9,5 sec, ενώ η τελική δεν ξεπερνά τα 135 χλμ./ώρα.

Advertisement

Όσοι επιθυμούν να μετακινούνται άφοβα και εκτός της αστικής ζούγκλας, τότε ιδανική προβάλει η έτερη έκδοση απόδοσης και μπαταρίας, με τους 118 ίππους, την μπαταρία των 42 kWh και τα 320 χλμ. αυτονομίας. Η εν λόγω εκδοχή διατίθεται στις εκδόσεις εξοπλισμού Passion, Icon και La Prima, με την επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση και την τελική, να αντιστοιχούν σε 9 sec και 150 χλμ./ώα αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως το μοντέλο προσφέρεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης χαμηλότερη των 20.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης.

Advertisement

Για να δείτε τις τιμές του μοντέλου πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Fiat: Ετοιμάζει ηλεκτρική επίθεση

Νέο Fiat Tipo Cross και νέες εκδόσεις για τα Tipo & Panda

Αποκλειστικό: Συνέντευξη με τον επικεφαλής της AbarthLuca Napolitano