Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιστρέφει το Suzuki Samurai;

Ελλάδα 13:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει το Suzuki Samurai;

ΝΕΑ

Επιστρέφει το Suzuki Samurai;

ΝΕΑ

Αν και το σύγχρονο Suzuki Jimny έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές με την τετραγωνισμένη και λιτή αισθητική του ο πρόγονός του, το Samurai δεν έχει ξεχαστεί αλλά διατηρεί ακόμα την επιρροή του.

Advertisement
Advertisement

Θα ήταν τουλάχιστον υπερβολική ακόμα και σκέψη πως μπορούν να χωρέσουν δύο μοντέλα με ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα στη γκάμα μιας εταιρίας. Ωστόσο το γεγονός πως το Jimny φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα (έστω και σαν επαγγελματικό) δεν απέτρεψε τον καλλιτέχνη Mightseed να εμπνευστεί μια σύγχρονη εκδοχή του Samurai και μάλιστα σε σκληροπυρηνική pick-up εκδοχή.

Βασικό στοιχείο σύνδεσης της πρότασης του Mightseed με το Samurai είναι βέβαια η χαρακτηριστική μάσκα. Πάντως από εκεί και πέρα ο δημιουργός φαίνεται πως έχει εμπνευστεί ένα μοντέλο με σημαντικά πιο δυναμικό χαρακτήρα από το πρωτότυπο που ουσιαστικά ήταν ένα εργαλείο για όσους αναζητούσαν ένα μικρό, πρακτικό αλλά ικανότατο και σκληροτράχηλο εκτός δρόμου όχημα που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

suzuki samurai renderings

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν το μοντέλο της ψηφιακής απεικόνισης φαίνεται να διαθέτει έναν πιο περιπετειώδη και δυναμικό χαρακτήρα με φουσκωμένα φτερά, αρκετά μεγάλο ύψος από το έδαφος αλλά και σκληροπυρηνικά εκτός δρόμου ελαστικά θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο τις εκδόσεις Raptor των pick-up της Ford τα οποία έχουν αγαπηθεί για τον απόλυτο συνδυασμό επιδόσεων και εκτός δρόμου δυνατοτήτων.

suzuki samurai renderings

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Swace: Η Toyota Corolla της Suzuki

Δοκιμή: Suzuki Vitara hybrid 48V 4wd

Advertisement

Πότε έρχεται στην ελληνική αγορά το RAV4 της Suzuki;

 

 

Advertisement