Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Renault: Η αναβαθμισμένη γκάμα επαγγελματικών μοντέλων της

Ελλάδα 21:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault: Η αναβαθμισμένη γκάμα επαγγελματικών μοντέλων της

Fleet Cars

Renault: Η αναβαθμισμένη γκάμα επαγγελματικών μοντέλων της

Fleet Cars

Η γκάμα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία και σύντομα θα επεκταθεί με ηλεκτρικά και υδρογονοκίνητα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση της στρατηγικά αναβαθμισμένης γκάμας μοντέλων LCV προχώρησε η Renault στα τέλη Μαρτίου. Πρόκειται για τα ολοκαίνουρια Kangoo Van και Express Van όπως και τα νέα Trafic Combi και Spaceclass.

Στη κατηγορία των compact van, η Renault προσφέρει δύο επιλογές με τα All-new Kangoo Van και All-new Express Van.

Advertisement
Advertisement

– Το All-new Kangoo Van είναι ένα καινοτόμο van με αθλητική και δυναμική σχεδίαση. Πρόκειται για ένα μοντέλο που φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία, με χρηστικές καινοτομίες όπως η πλευρική πόρτα «Open Sesame by Renault», ενώ προσφέρει εξελιγμένες τεχνολογίες αλλά και ανέσεις για τους επιβάτες.

– Το All-new Express Van αποτελεί ένα πρακτικό και αποδοτικόvanμε δυναμική και γεροδεμένη σχεδίαση. Προσφέρει ασυναγώνιστες εσωτερικές διαστάσεις για το μέγεθός του, ενώ πρωτοπορεί τόσο χάρη στην πλευρική του πρόσβαση με το μεγαλύτερο ύψος στην αγορά, όσο και χάρη στις πολλές αποθηκευτικές του λύσεις.

– Στη μεσαία κατηγορία των van, η Renault ενισχύει το DNA του Trafic με μοντέρνα σχεδίαση και περισσότερες τεχνολογίες ασφαλείας για τις επιβατικές αλλά και τις επαγγελματικές του εκδόσεις.

Advertisement

Αναλυτικές πληροφορίες για τα μοντέλα θα βρείτε εδώ

Advertisement

Για να ενισχύσει αυτή τη νέα γκάμα ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων, η Renault επεκτείνει τις λύσεις και τις υπηρεσίες που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επαγγελματία με την πλατφόρμα Renault Pro+. Με την υποστήριξη ενός Δικτύου 626 Renault Pro+ επιχειρήσεων και ενός ακόμα Δικτύου 400 Μετασκευαστών, εξασφαλίζει εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές συνδεσιμότητας.

Μέσα στο 2021 αναμένεται ο αντικαταστάτης του best-seller ηλεκτρικού Kangoo Z.E., το All-new Kangoo Van E-TECH Electric, που είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία 44 kWh η οποία του εξασφαλίζει αυτονομία 265 χλμ.

Advertisement

Η Renault είναι από τους πρωτοπόρους στα ηλεκτρικά πολυχρηστικά οχήματα από το 2011, ενώ οδηγεί την κούρσα και στην υδρογονοκίνηση από το 2014. Έτσι, πριν από το τέλος της χρονιάς, η Renault θα παρουσιάσει το Master Hydrogen. Με τη βοήθεια και της εταιρείας Plug Power, στόχος της Renault είναι μέχρι το 2030 να κατέχει το 30% της ευρωπαϊκής αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών που κινούνται με υδρογόνο, προσφέροντας, παράλληλα, λύσεις επαναφόρτισης για ηλεκτρικούς και plug-in υβριδικούς στόλους οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:
Το Renault Captur αποκτά για πρώτη φορά έκδοση R.S Line
Η καλλίγραμμη σιλουέτα του νέου Renault Captur (video)
Δοκιμή: Renault Captur 1.0 TCe LPG