Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Νέα επαγγελματικά Lada Niva σε τιμές από 8.700 ευρώ

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα επαγγελματικά Lada Niva σε τιμές από 8.700 ευρώ

Fleet Cars

Νέα επαγγελματικά Lada Niva σε τιμές από 8.700 ευρώ

Fleet Cars

Η Lada παρουσίασε την αναβαθμισμένη γενιά των επαγγελματικών εκδόσεων του αειθαλούς Niva, με τις νέες εκδόσεις να προσφέρονται σε πολύ χαμηλή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Το Niva (ή Lada 4X4 όπως ονομάζεται στη Ρωσία) προσφέρεται σε μια νέα γκάμα επαγγελματικών εκδόσεων και πιο συγκεκριμένα σε ανοικτό φορτηγό (pick-up) και κλειστό Van, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες και σε επαρχιακές εκτός δρόμου διαδρομές, χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας και υψηλές δυνατότητες φόρτωσης.

Στην περίπτωση της έκδοσης pick-up, το Lada Niva μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 580 κιλών, σε ένα χώρο φόρτωσης που χωρά 2 ευρωπαλέτες. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας καμπίνας με 2 θέσεις ή με 5 θέσεις, που διαμορφώνει και το χώρο φόρτωσης.

Για αυτούς που θέλουν επιπλέον προστασία του φορτίου, προσφέρεται η δυνατότητα προσαρμογής κλειστού καλύμματος-κουτιού με fiberglass.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Lada Niva Van μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 490 κιλών και έχει τη δυνατότητα ακόμη και να διαμορφωθεί σε εκδόσεις ψυγείου, κινητού συνεργείου κ.λπ.

Και εδώ η καμπίνα μπορεί να είναι 2θέσια ή 5θέσια, ενώ υπάρχει και έκδοση για βαριά χρήση εκτός δρόμου με ενισχυμένους άξονες-αναρτήσεις, αυξημένη απόσταση από το έδαφος 240 χλστ., νέες «κοντές» σχέσεις και μπλοκέ διαφορικά εμπρός-πίσω.

Advertisement

Όλες οι επαγγελματικές εκδόσεις του Lada Niva συνδυάζονται με τον γνωστό ατμοσφαιρικό 1.700άρη κινητήρα βενζίνης των 83 ίππων, αλλά και με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και τετρακίνηση.

Advertisement

Οι νέες επαγγελματικές εκδόσεις του Niva δεν θα προσφερθούν στις αγορές της Ευρώπης, από όπου το αυτοκίνητο έχει αποσυρθεί. Στη Ρωσία το κόστος της έκδοσης ανοιχτού φορτηγού είναι 799.000 ρούβλια ή 8.714 ευρώ ενώ το Van ξεκινά από τα 856.000 ρούβλια (9.335 ευρώ).

Δείτε επίσης:

Advertisement

Τα αυτοκίνητα του κομμουνισμού που αγαπήσαμε

Lada: Μπορεί να κινηθεί με συμπλέκτη από… ξύλο; (+video)

To Lada Niva ξεκινά την παραγωγή του στη Γερμανία