Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Γυμναστήριο από την Iveco

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυμναστήριο από την Iveco

Fleet Cars

Γυμναστήριο από την Iveco

Fleet Cars

Στο νέο Fit Cab τράκτορα της Iveco, ο οδηγός έχει ότι χρειάζεται για να παραμείνει σε top φόρμα, κάνοντας τη γυμναστική του όπου και αν βρεθεί.

Advertisement
Advertisement

 

Η ζωή των οδηγών στα μεγάλα φορτηγά που ασχολούνται κυρίως με τις διεθνείς μεταφορές, είναι γεμάτη χιλιόμετρα και λίγο ελεύθερο χρόνο- συνήθως πολύ κοντά στο αυτοκίνητο. Η καμπίνα του τράκτορα, είναι πραγματικό living room μια και εκεί ο οδηγός καλείται να «ζήσει» ακόμα και τις ώρες που δεν οδηγεί. Για τους οδηγούς εκείνους που θέλουν να κάνουν τη γυμναστική τους όπου και αν βρίσκονται, η Iveco έχει δημιουργήσει ως πρωτότυπο σε αυτή τη φάση, μια διαμόρφωση καμπίνας που δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να γυμνάζεται σαν να βρίσκεται σε γυμναστήριο.

Advertisement
Advertisement

Το Fit Cab είναι αυτό που προτείνει η Iveco, πάνω στην υπάρχουσα γκάμα Way και απευθύνεται στους οδηγούς που έχουν σε σημαντική προτεραιότητα τη δυνατότητα να γυμνάζονται. Στην καμπίνα, υπάρχουν πολλά σημεία στήριξης για εξοπλισμό γυμναστηρίου, προκειμένου να υποστηριχθεί η χρήση οργάνων που βοηθούν στην εκγύμναση του σώματος. Πτυσσόμενες χειρολαβές για έλξεις αλλά και για τη στήριξη ελαστικών ιμάντων, που διατίθενται από την Iveco και αποθηκεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να μην ενοχλούν όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως η Fit Cab διαθέτει και εξωτερικά σημεία στήριξης πολλών οργάνων γυμναστικής. Η Iveco θα παρουσιάσει επίσημα την Fit Cab στις 19 Ιουλίου στο European Truck Racing Championships που θα πραγματοποιηθεί στο Nurburgring.

Advertisement